Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite našu sreću, ako Džumhur kojim slučajem osvoji ATP Brćko, Prijedor ili Kiseljak. To Nadalu, Đokoviću i Federeru nikad nije uspjelo.
Evo na ovom primjeru se može vidjeti kako je dobro imati uspješne komšije. Ne možete biti okruženi teniskim velesilama i biti nagori na svijetu. Bašiž i Džumhur su mladi i uz malo sreće možda jednog dana zaigraju u prvom kolu nekog Gramd Slama
Šta i što da mi kao poreski obveznici ulažemo u Džumhura? Ako je tako dobar neka ulaže u sebe, kao što i mi svi ostali moramo. Jer i ako uspije jer je \"dobar\" sebi će mlatiti pare neće ih vratiti poreskim obveznicima, pa neka i ulaže sam u sebe.
PRCKO OPEN
Wooow, kakav uspjeh BH tenisa......
Znaci i Basic propao kao nekakva nada. Ali dobro ima uvijek svoje klosare sa Bjelava da ga paze. U Dzumhura treba uloziti, jos samo malo da naraste i ojaca i moze biti svasta.