Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sve su spremni Australijanci da pokušaju da spriječe Džumijev trijumf na turniru.
Pa ovog džumhura slabo ko i gleda kao tenisera, više ga gledaju kao splavara i bošnjačku seljačinu
@Dominatorcina9 znaš li uopšte pravila u tenisu? ne može biti veća seljačina od tebe
sa šegetinovom se onom prca boli ga. zato je i deklasiran u prvom kolu
pa je li se ovo Dzumi ipak provukao na Australiju. Ja koliko znam decko je izgubio 3 kolo kvalifikacija
sansa za krug dalje ,sad ili nikada dzumi, svim ostalim teniserima fali trening ti ionako ne treniras osim na beogradskim splavovima
Zaboli me k...c i za njih i njihov tenis.
...Dzuma i s treningom i bez treninga...dominira rezultatima...
U Melburnu smo izdrzali u lockdown nekoliko mjeseci zbog propusta s karantenom u hotelima sa povratnicima u Australiju.Taj propust je prouzrocio mnoge smrti i hiljade zarazenih a o ekonomskim gubicima i gubicima poslova,radnih mjesta da ne govorim.Volim tenis i svake godine idem na turnir i pratim na tv.Slazem se sa mjerama koje su poduzete i svi buduci igraci turnira su informisani o psliedicama i nemaju pravo da se zale ako nisu zadovoljni goodbye.
Džumhur igra naštimane mečeve. Dok se vi znojite ispred TV-a dok on gubi njegov otac sa određenim ljudima obilazi kladionice u BiH i Srbiji i uzimaju pare. Njemu je važno uzeti pare a debili govore kako svaki drugi meč izgubi. Šta mislite zašto?
@pepsi00 realno, zna da svakako nece nista osvojiti pa namjesta
Ovaj Beogradjanin nas uopste NE interesuje
Budaletine otkažite turnir, idete silom u nešto nepotrebno
Tako se to radi u Australiji,najboljoj zemlji za život na svijetu,naravno oni naseljeni dijelovi,a ne ko u Beogradu,Balkanu,pa i u Evropi,skakanje zaražen po splavima i ceremonijama,zato Australija i nema zaraženih.
kuku majko jako vam je tesko
Ma treniraju cijeli zivot Ko da bas i sad moraju
Ako čitav turnir odigraju bez treniranja onda Džumi ima šansu daleko da ode... navikao je on bez treninga