Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je psihicki labilan , jednostavno ne moze dobit vazne meceve koje vode do kraja turnira , Dva kola jah , poslije toga ko god on padne bez metka
Haso trenutno bolji po svim aspektima igre,valjda se Damir probudi ubrzo
Ko prenosi?
Sportklub 1
Samo jako Dzumi i polufinale je tvoje. A poslije toga samo nebo je granica.
I Vavrinka je drugi nosilac, branitelj naslova a treći u ukupnom poretku
Pregazi ce ga Dzumhur i eto ga u semifinalu jednog velikog turnira. Ako pobjedi eto ga u top 45 i vise nece igrati kvalifikacije za najvece turnire, nego direktno u zrijeb.
Super bas i Nole pobjedio Del Porta!Idemo momci🇷🇸🇧🇦
Nekako imam osjecaj da smo svi ujedinjeni na balkanu u podrsci Noletu i Damiru,vidi se i po komentatorima SK...to nam treba
Sretno Dzumi!Ja sam Srbin i navijam za ovog momka.
Navijam za Damira i Noleta od kad su se pojavili na sceni! Neki dan su takodjer igrala dva hrvata Cilic - Coric, ja sam navijao za naseg hrvata Cilica... i dobio je.
Kako Dzumhuru ide medju Arapima, ali kad treba da igra po Evropi onda je sav ukocen i i nervi ga hebu