Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde ne budi smijesan. Niko nas nije ispod 300tog mjesta dobacio niti ce u dogledno vrijeme. Nije to do talenta, sve su to dobri i talentovani momci nego do sistema rada naopakog. Pa Aldin je redovno derao Cilica na turnirima do 14 i 16 godina u BIH. Onda ovaj otisao vani i napravio karijeru. Da bi uspio u sportu moras pobjeci odavde.
Sjajni nastupi naših igrača u Hotonju. Tomo je u odličnoj formi, ali mislim da bi danas trebao slaviti Džumhur. Što se tiče ovih navijača Noleta, oni još neko vrijeme mogu biti mirni, ali niko više iz tih prekodrinskih područja. Jeste, jeste, stiže Damir..., ali ne samo Damir.
koje ste vi iskomplesirane sitne duše, a bosna puca od talenata....naprijed naši.
ne brukajte se
naprijed momci....
hahaha drz se nole eto dzumhura
mislis damir ?!
DRHTI NOLE,STIŽE ZUKO DĐUMHUR. HA JA...