Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed, Damire! Sretno, i do novih pobjeda.
Šta podržavaš ovog kloca?? Mrzi BiH i mrzi islam. Vrijeđa muslimane kad stigne. DAMIR ČUMUR KLOC FUJ
"Ovo će biti njihov treći međusobni meč, a Džumhur ima jednu pobjedu ostvarenu prošle godine u finalu turnira u Sankt Peterburgu. U prethodna dva meča, 2015. i 2016. u Umagu, slavio je italijanski teniser." Pa valjda ČETVRTI??
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Bolje biti Dzumhur jednu godonu,nego karatista cijeli zivot.
koga briga ba o 23 mjestu.. i o tome koliko ces ti uzeti para. imamo precih briga ovdje u BiH
Samo dva apaurina uzmi prije meca i bit ces prvi, slab si na zivcima skroz
Sa psihom je na vi
jedini sportista iz bosne i hercegovine kojeg se ja stid, koji si ti jadnik i bijednik, djjubre jedno pokvareno
Mozes ti bolje ali KLADIONICE SU CUDO zar ne Nemas ti taj mentalitet pobjednika i psihicku snagu da se vratis iz ponora u koji si krenuo Za 4 mjeseca sa 24 na 50 mjesto
Yesko ces ti ovo moj Damire i popraviti i stici.Dosta si toga bezveze i propustio i sportski receno prokockao.Ti si se mogao i tre na povratiti i bilo sta bolje uciniti ti bi to i uradio.Neka ti je sa srdcom ali se bojim da ne bude smiri srce i kazi zbogom !!!
Jarane popravi ti taj svoj servis, pa ce ti lakse biti ostalo. Isto malo vise pure i ojacaj te ruke. Za popravku servisa nadji trenera koji Bruce Lee za te stvari i ne zali ga platiti.
Dobro je, biće bolje, Beograđanine naš!
Moze te mali Borna Coric ucit o psihi...jest mlađi,ali je zrelji 10 puta.