Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od večeras, tj. od 22:30 i ta Fenina vijest je tačna - Damir je u oba finala, a pobijedio je Francuza Mathiasa Bourguea, sa 6:4, 6:2. Uskoro bi trebalo početi finale dubla...
Tačno, Damir je tek u polufinalu singla. Fena je, po običaju, nepouzdana i neprofesionalna u svemu osim u penjanju po brdima!
Damir je u polufinalu a ne finalu!
Ovaj je uveliko punoljetan a još se takmiči sa dječicom. Pomisliće ljudi svašta, gluho bilo.
Bravo majistoreeeeeee Uz tebe smo samo guraj
Dijete samo deri!
danas u novinama vidim Dzumhura (i Ibricica) uz Harisov izborni plakat. Sad mi je jasno zasto je Grahovac dao pare jednom sportisti. Bilo mi cudno. a danas mi je sve jasno. Dao je nase budzetske pare u predizborne svrhe svoje stranke i svog lidera, svom simpatizeru a mozda i clanu stranke Damiru Dzumhuru. Mali mi se zgadio pravo, a ova dvojica mi se vise ne mogu zgaditi sta god da urade. Sto Grahovac ne nagradi i onog dzudistu koji je takodje osvojio medalju na olimpijadi mladih.
Svaka ti dala Damire, ti si nas Agassi
ja mislim da je harisu silajdzicu srce ko kuca.
Bravo momak svaka cast
Svaka čast, igraš kao najbolji teniseri! Treba ti skinuti kapu za sve zasluge!
duboki naklon...majstore...svaka čast...
Svaka cast majstore!!!!