Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo pocinje se vec nervirat
Uvijek smo bili bolji od Slovenaca u većini sportova, pa ga možda i dobije.
kvota 3 na dzumhura
kvota 3 na dzumhura
Cuj levatino!!! Ovakav komentar moze dati sam budala koja nije upucena. Bedene je dobio Karlovica , covjeka koji ima najbolji servis na svijetu od aktivnih tenisera. Karlovic i Isner u 5 deka sto kazu. I lik nije anonimus nego je 53 na ATP listi. Sretno Damire, trudi se i rezultat ce doci
Lično znam koliko su se Damir i njegov otac borili da napreduje u tenisu od kada je počeo sa prvim turnirima. Išao je i bez para na takmičenja. On ima sasvim dobar rezultat na ATP listi. Uspješan je samo što ti ovdje sve praštaju osim uspjeha. Sretno Damire.
Levatino evo ti sanse za proci