Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damire, zahvali se ocu, ali za dalje domete moras imati pravog trenera. Jednostavno si sa ovim dostigao limit, moras popraviti servis, smanjiti nerviranje na terenu i trebalo bi biti u redu.
sto se tice tenisera iza njih stoji samo porodica,tj roditelji koji se moraju zrtvovat nebil im djeca uspjela.pa ni djokovicu nije drzava pomagala,vec su mu roditelji morali izdvajat sredstva te odvajat od svojih usta.tenis je skup sport za koji moras imat talent i roditelje koji imaju love.na drzavu zaboravi.ona se tek ukljuci kad napravis neki zvucni rezultat
Bez obzira što nije jedan od najboljih tenisera, relativno gledajući opet je on u tenisu bolji nego sto su igraci KK Bosna u kosarci ili FK Zeljo i Sarajevo u nogometu, itd. A ovi timovi dobijajumilione i od sponzora i od drzave. Sjedeca odbojka bi onda trebala da dobija milione godisnje a dobija sipak. Ocigledno je da vrhusnki uspjeh nije mjerilo.
Lati se ti lopate care, nije to za tebe.
Pa ti da imas talenta tebe bi neko uzeo da treniras jer ti 6 izgubis jednu dobijes dosta je nama u fule ulagati i tatinim sinovima davati pare od telekoma itd uci taj fakultet pusti nekom bolje
Tražite da vam Država pomogne dok ne uspijete. A kad uspijete onda toj istoj Državi - onima koji su to platili, okrenete leđa, ne plačate poreze i doprinose ili se prijavljujete u kvazi države da bi ta plačanja izbjegli.
Sto se tice finansiranja. Bice da mu stari nije prodao dovoljno sponzorskih reketa (maloj djeci) koje Damir (odrasla osoba) dobije. uzas, sramota!!! naslo se ko ce pricati o stanju u bh tenisu! ko se bavi tenisom skontat ce sta znaci ovo u zagradama!
Sve najbolje,nadam se da cemo jednog dana gledati mec izmedju tebe i Noleta :))
MRŠ
Kad jedan igrac vec dodje na neki od jakih turnira i na jednom nista ne napravi, onda to vec nije do drzave nego do igre tenisera. Volio bih kao i mnogi Bosanci da Dzumhur napokon postigne dobar plasman na nekom znacajnom turniru i da makar udje medju prvih 100, ali bogami tesko.
Što bi tebi kao poluigraču pomagala država? Nije htjela pomoći ni puno talentiranijem Dodigu, koji je igrao za BiH i bio iznad 300. mjesta, jer nije imao čime plaćati putovanja i hotele. Onda je prešao igrati pod hrvatskom zastavom i stigao do 32. mjesta na ATP ljestvici.
Pa neka ti pomogne Haris Silajdžić, i ti si njemu pomagao na izborima. Samo slaba korist, on je propao na izborima jer ga narod neće, a ti ćeš propasti kao igrač jer si nedovoljno talentiran.
Pare su na sigurnom, don\'t worry!
ma nije vrijedno spomena, cuj polufinale chalngera najbolji reziltat nidje veze
Ovaj retard je imao više podrške od i od Bašića i od Brkića i opet nije a niti će ikad išta postići . Ustvari najveći uspjeh mu je da podržava SDA na plakatima .
a kada pocinje Konjic Open, i jeli nas Cumur jos uvijek favorit? Kako bih volio kada bi igrao i Nole na Konjic Open-u, nas Cumur bi mu pokazao...ocam..
momak trenira u beogradu jer nema uslova u ovom sarajevu....nema gdje da trenira...ne znate sta je 200 u tenisu biti sa 20 godina. 5-6 igraca u svijetu su ispred njega u tom godistu. to sto je nole napravio u njegovim godinama je 1 od 100000. nije spominjao da je on jedini koji nema podrske od drzave b.udale, procitajte malo bolje, spomenuo je i druge sportiste i ostale tenisere. znam ga od njegove 6. godine i nemojte s.rati po momku, podrzavajte ga, on je nas najbolji igrac, kako vas nije stid. prosjek igraca u top 100 danas je 27 godina a on ima 20 godina pa malo razmislite koliko je momak dobar