Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to je to prosli smo..
Commjevog? :P
Rank ovog Locka je slican nasem ranku, 1200-ti nema ni slike svoje, kakav Zimbabwe i polovne ekipe. Kad dobije nekog jakog pisite.
10 % ljudi ovo interesuje što je žalosno kad vidiš po broju komentara,sve je uglavnom koncentrisano na igru đokovića,takvi smo đaba je
Potpuno si u pravu, i ovo 10% je mozda previse, jer kod nas je nacionalizam smisao zivota, svi zeljni krvi tamo na nekoj politickoj vijesti stotine komentara psovanja, vrijedjanja itd. a kad objave sportsku vijest evo svega 10-ak komentara. Da se okrenemo sportu, kulturi, privredi umjesto nacionalizmu, gdje bi nam kraj bio.
Pa radije gledam Barcu nego Almeriju, to je sasvim normalno.
Samo deri Džumhaaaa!
brw momci :))))) BIH