Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god, svi imaju propuste. Australija se drži zakona, opravdano, Nole uporan i nesalomiv ... odmah po apliciranju su trebali odbiti ulazak u Australiju a ne praviti cirkus, suđenja, pritvori, žalbe a Novak konferencije L'ekipu, slikati se kojekuda, pompa, otac izlazi u medije ... zgadilo mi se sve. Ipak, Novak je NAJBOLJI SVIH VREMENA a iako ga vrate nije propast svijeta. On je ipak gost koga su zvali, opozvali, sudili, zatvorili ...
Ccc., jest ova Australija.
Ne kontam. Novak ih dobije na sudu, al uprkos tome ministar mu ukine vizu. Novak potom ulaze zalbu na odluku ministra sudu koji je vec presudio u njegovu korist.
U KAKVOM PARADOKSU OD VREMENA ZIVIMO KAD ZDRAV COVJEK PREDSTAVLJA VECU PRIJETNJU ZA OKOLINU KOJI NIJE VAKCINISAN OD VAKCINISANOG OSUDENOG PEDOFILA,SILOVATELJA,UBICE KOJI JE ODSLUZIO KAZNU!! PA KO JE OVJDE LUD?
Avaz veli da je sudjenje u toku, oko 12 sati pocelo.
Srbi svuda u svijetu rade probleme,tu bagru treba zatvoriti u njihov tor.
Cirkus! Australija jeste dala medicinsko izuzece ali je Novak lagao: 1. 16 decembra hoda zarazen medju djecu 2. Daje intervju zarazen Debelo se zapetljao, i sad glumi zrtvu. Lagao si i mislio da ces proci tek tako ali sve se otkrije kad tad
Kad trozubi djilkos kaze "pRaVa iSta zA sVe". O kakvim pravima pricamo? Zavorili nas ko stado i tretiraju nas ko isto. Tjeraj Djokovicu svoje i sretno ti bilo!
Da je cijepljen ne bi mu trebala viza nikako, ali nije podvio rep, pa ga sad meltretiraj sa svih strana, FUJ Australijo!
Fuuu… valja nam jopet opanke na noge, šajkače na glavu, razglase i bajrake u ruke, pa nanova plest kola i dernjavu ispred suda, parlamenta, hotela, stadiona…. Čuj pravda iz kanclarije?? Pravda i istiniiitooo dolazi, ko vavjeka bilo, s ulice vikom, zastavom i pesnicom! Drž se Nole, mi smo izââa te! PS I niš ne brini, Mojt Egodio je i dalje su nama!
"Protjerajte jednog Đokovića mi ćemo protjerati stotinu Australaca pa da vidimo sta će te" Ha Ha Ha Hi Hi Hi ..... Balkane ,Balkane moj budi mi SILAN i dobro mi stoj.....
Tako je: neka sud po vazecem zakonu odluci o vizi! Niko drugi.
Cuj nece ic u pritvor koja ste vi stoka zbog cega ce u pritvor da nije neki kriminalac ili mozda terrorist jbem te Australijo
ODBIJENA VIZA = ISPUNJENO POGRESNO = NELEGALNA MIGRACIJA = ZATVOR DO DEPORTACIJE!
Jeko papak djòle? Nikad čuo.
ZNATE LI ŠTA HOČETE...
Znaci moze nastaviti trenirati i nece u pritvor do te j.ebene zalbe iako mu je ukinuta viza, ja sprdnje, zakona i drzave, boze sacuvaj.
Perete s dzokovicem realno nikog ne zanima