Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovo bi Dodik dodao: Ciganija brate, teška ;))))
C...ija poprilična. Teški u p.m.
Teski su mu jer mu nisu dali par miliona reketa, udario medjed na medjeda, Dodo konta da su svi ko bosnje
Sto bi rek’o Sojic: “nemoj D-jole molim te, pa šta će mi da radimo kuj će sad nas da predstavlja na tereni po vimbledon..?! Auu bre D-jole ode nam Kosovo a sad i ti, leleee…!!!”
Ima, nek Hoda s tatom i velica ratne zlocince i pjeva cetnicke pjesme.Nekad si mi bio drag, sada vise ne
K'o da on igra , a ne Novak. Teško je ostaviti reket i prestati biti profesionalac.
O'kle ovog mrmonje u Klix-u?
Alcaraz-Djoka 2:1 nemos pricat malom da si bolji od njeg kad te coek sije
Da ga nije ovaj malac dobio, igrao bi on jos 5-6 godina...
bolje zavrsiti dok je na vrhu nego kad pocne gubiti a vec je poceo
Sta ce Jelena kad Nole ode u pemziju?
A kakva je stolica kod smrdalja i chetalja jutros bila?
Glede tocke generalno komentara mozes samo procitati kako genetski defektno pleme iz Pakistana zavidi Srbima od istorije do sporta i svega.Jos da se moze sport ko istorija da obrne obrnuto.
Srki je fašista deklarisani...
...Nole šampion....
Hoćel za kraj karijere barem odigrati oproštajni meč u Banja Luci, pa nisu valjda Peško i Ronhil stukli 50miliona da bi tamo sad korov bio
Želim što prije kraj mu karijere da samo klix sjaše sa svakim danom člancima o njemu jel prdnuoo jel mu žena prdnula jesil ti prdnuo više ste počeli ići nam na 7urac