Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novak je dobar čovjek i cijeli svijet to zna.
Sace on u Visoko kod Semira da proslavi
Sta ba utučen,zezali se cijelo vrijeme poslije meča,jos mu Nole rekao da mu dodje večeru,jer su se kladili ko pobjedi da plaća. Uzeli keš danas kao mi svi skupa sto necemo za cijeli zivot.
bravo nole
Bulevaru jel mislis ti da neko ovdje mrzi Noleta ili da se duri ja njegovu pobjedu? Idi i lijeci se
Zahvalite fasisoidnom klixu sto financira budalu koja slavi lovljenje i ubijanje djece :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bijesna lisica Kyrigos šuti, muk...
Imadel đe Makadama? Tražim ga već neko vrijeme 🙄🤔😎
AS!
Nole ce otvoriti terene, a za njim ce doci i dolaziti hiljade i hiljade ljudi da vide piramide ili “piramide”. Sta mislite ko ce vise koristi imati od toga: s jedne strane novak ili s druge aerodrom sarajevo, hoteli, restorani sarajevo+visoko, prevoznici, prodavaci suvenira i mnogi drugi. Ne budite budale: Novak je uradio vise za ovaj narod nego one tri budale zajedno
Hoće li večeras na piće.. Kirgios je obećao... Novak na travi igra neki drugi tenis..
Žao mi je Nicka, imao je najviše ass udaraca, ubitačne servise, legenda je, uvijek nasmije čovjeka kada je anksiozan, ali Novak je ipak klasa iznad Njega :)
dr mr sci za tenis i tacka
Sad će svi sportisti svijeta u Visoko da "crpe" energiju iz brda!
ovde se više raduje tudjem uspjehu nego našem...na Lanu mislim
Visoko je cudo
Krive su PIRAMIDE
Antipatičn, neprijatan, nemio, mrzak itd.. Ali radujemo se dolasku na piramide da što više cvonjka ostaviš budžetu RBIH. Ovakvi debili poput njega se iskorištavaju u svrhu promocije države ali svejedno toliko je gadan i ružan da sumnjam da će ikoga namamiti da posjeti ovu prelijepu RBIH čak štaviše zbog svoje izopačenosti može kontraefekt da izazove. Odbojan si mršavi duguljasti čovječe.
Detonacija miokarda se cula iz reona Alipasinog :D
Jadan si.
Legendo naša.
Ma nije Kyrgois bio utucen, nemojte tako. Mislim da je covjeku cast biti drugi na Wimbledonu, a pogotovo izgubit od covjeka koji turnir uzeo 7 puta. Bravo Novak, nisam is Srbije al te gledam kao da jesam.
EXIT se prebacuje u Visoko.