Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iznenadila ga smrt dede u 83. godini:)
ne može da se pomiri sa gubitkom kosova hihihihi smrdija ko nokia xD
zivko josilo gospodja majka ti smrdi...provjereno
i ja da se pridruzim komentarima da su muslimani skroz pukli, mnogo zavisti i ljubomore ne samo sporta nego i svega, cak je i strasno da moderatori ocigledno takodje nacionalisti dopustaju ovakve komentare, ni u jednom Srpskom sajtu i portalu ne mozete da nadjete ovakve psovke, zavisti, vidove mrznje, ali ni na jednom, proverite ako hocete, mada se tamo za razliku od vas, uopste i ne spominje Bosna, jedino Dodik i RS ponekad, ostalo mislim da gradjani Srbije nisu ni svesni da muslimani i dalje zive tamo. jednostavno rupa u znanju, informacijama, a vi ovde pridoddajete prestrasnu paznju Srbiji, i pravite stranice o Srbiji na 5000 stranica malopre sam video i to cudo!!! nisam verovao svojim ocima, sve se zna do najsitinijeg detalja, kad neko prdne u Srbiji, muslimani u Bosni pocnu da raspravljaju i da se raskenjavaju, znaci neverovatno! lecite bre te komplekse u korenu i odmah!
Komentari su za ovaj članak bezvezna opcija..ko ste vi u stvari da sudite i \'\'procjenjujete\'\' situaciju...bilo kako bilo vi ste smečari koji sjede kući a on je PRVI TENISER SVIJETA ALOOO
DOBAR JE ĐOKAN ĆOJK
odise pismenoscu hehehehehehehe
Krmojed ! hahahahahaha prajaka recenica
Multietnićari su pukli definitivno, ne mogu više ni prikriti svoju zavist i mržnju.
ZIVKO JOSILO SMRDI
se Pantelija prividja...
Zašto insistiraš na tome da i dalje budeš lu.di krmojed? Jesi lud? Jel voliš krmetinu? Primi Islam i očisti svoju dušu i tijelo i imaćeš mjesta među nama muslimanima.
primio si ga ti izgleda duboko i to u gluhoj bukovici hehehehehehe
primi Islam u svoje srce,nisi ti kriv zbog onog što su tvoji preci uradili,oprostit ćemo ti i bićemo braća
zasto dobri bosnjani toliko mrze boljega od sebe heheheheheh
nudim mehlem za cireve na guzici nastale od sjedenja na klupi garant pomaze oprobano na djeki
Ja komentara ,pa opet hahaha koi jadovi popusite djoku Djokovicu haha