Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde primati počela 4 doza,a bit će ih u nedogled. Koja je korist od vakcinacije. Australija 90,% vakcinisanih pa opet ima problem,"pandemije" Pogledajte čime sve služe farmaceutske kompanije kako bi prodali svoj proizvod.
Ja da sam na njegovom mjestu ne bih dozvolio zadrzavanje. Toliki milioni i uticaji da te tamo neki ker drži i nešto maltretira... Ma goni se u pizzdu materrrinu i ti i tvoja vakcina, lik može da bira gdje da živi i putuje. Iste sekunde bi se privatnim avionom vratio. Ćaooo ba... Razguliii psihopato, pokrepali dabogda fašisti svi..
Pravila su pravila.
AKO OVO NIJE FASIZAM NE ZNAM STA JE!!
Sto ti je drzava!
Ne dopusti da prave budalu od tebe. Vrati se ti nazad ko ih šiša.
Normalno je...
Nole jbt im mater ne peglaj se sa čobanima
Tjeraj crnog poganog ruznog klempavog stakora. Omikrob je mila majka kakve on bolesti donosi. Fuj, kako je gadan.
Koji su to bolesnici . Nezamislivo je ovo što se događa
Pa zašto ne igraju online?
Ako neces da se vakcinises i ne ispunjavas uslove ucesca, sto ti je onda problem da, iz postovanja prema onim koji ispunjavaju te uslove, propustis turnir?
izgleda i dalje moras biti kriminalac da bi usao u australiju
Ono kad se politika umiješa u sport.....
Ono kad se politika umiješa u sport.....
Pa da ima imalo dostojanstva nebi se ni sekunde zadrzo ako mu vec nefaju da uđe. Nikad mu nece oprostiri 9 grand slamiva i logicno prva prilika da mu smjeste odmah iskoristili.