Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast silo! Samo naprijed! God bless you!!!
Sredoje seljacino jedna i majmune.,,Ima li drugoga nacina da svrsis umjesto sto lupetas gluposti ovde? Ti i slicni tebi kvarite sliku nas normalnih sa svojim retardiranim izajavama i potpirujete vatru .Veci sam srbin od tebe jer sam prvo covjek pa tek onda srbin,a takvi bi trebali biti svi mi. Uvjek cu u svom zivotu radije se druziti sa muslimanima i hrvatima naravno sa onim normalnim koji nisu optereceni vjerom nego sa srbima koji su seljaci i krkani kao ti. Djokovic kao i svi drugi sportisti sa Balkana nebi trebali nikada biti predmet politike i glupih komentara jer su ONI jedini u svjetu koji mogu da pokazu onu dobru stranu nasih naroda, s obzirom da niko drugi vise nema. Pozdrav za sve dobre ljude!
Prisjetite se samo Armstronga kojemu niti antidoping kontrole nisu mogle otkriti sta radi!
Ja bih samo dodao za taj doping da se svi zapitate ili pokusate da bilo sta na ovome svijetu da radite pet sati ( pa makar i sex ;) ) i da to isto pokusate da uradite na istom nivou samo 36-38 sati kasnije. Nece moci. Ovo nije samo atak na Djokovica ( da se ne uvrijede koji su na njegovoj strani), nego na sve, u ovom slucaju tenisere. Ja sam igrao tenis i znam kakav je to lud sport i kolika snaga treba da se igra dva i po, tri sata. To za mentalnu snagu ne pije bas puno vode, jer kad ne mozete da potrcite, dzaba vam sva smirenost ovoga svijeta. Na kraju krajeva, svi ti teniseri iz top 10-15 igraju u prosjeku 60-80 meceva godisnje, pa im je mentalni sklop tu negdje. Ja sam cvrsto uvjeren da Djokovic & co. uzimaju nesto sto im omogucava nevjerovatnu izdrzljivost na terenu i jos nevjerovatniju rekuperaciju poslije.
@semir-usa Pogodih ja za saht?Izvini.Zar Usa nisu vasi neprijatelji?
@Oj livado Imam ja ovamo dovoljno vremena za sve,pogotovo za internet.A ti svoju ljubomoru i zavist ostavi samo za sebe,jer ti niko nije kriv sto nisi sposoban otici nigdje iz te banana drzave u kojoj se patis, jadnice.
A ti mora da si Djokovicev ljekar,cim toliko znas o njegovom zdravstvenom stanju. To sto si nam napisao o njemu,nikad se nije moglo procitati ni u jednom mediju.
Pazi mu face majke tiii... JOJ --- puni ste turske krvi i njihovih gena... Isti ionaj turcin Gurdjel ili Mehmet sa TVa... hahahahahahahhahah nismo vam mi krivi sto su vas OPODJAVALI preko 500 god. to je jedan od razloda zbog cega se svi ostali distanciraju od vas. POZ ORTODOXNI ARAPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dakle ima TEBE !
LICI NA TURCIN to je 100%. IMA TURSKE GENE to je 100% A STA IMA SRPSKO????? VELIKO JE G.O.V.N.O
Eto vi to ne konzumirate ,zato i jeste samo u sjedecoj odbojci za invalide postizali neke zapazenije rezultate ! Ako hocete uspjeh u sportu , trbate se vratiti iskonskoj vjeri pa udariti pocvarcima i svinjskoj masti sa alevom paprikom ,pa mozda i vi jednog dana imati uspjeha u sportu za normalne ljude bez hendikepa !
"Igman" i "Crni", daleko n.a.j.g.l.u.p.lji komentatori danas...
ja mislim da on jede krmecu mast i cvarke, sta drugo ocekivati od vlaha
Došao Djed Mraz u Keniju za Božić i stvorio se dugi red malih gladnih crnčića koji čekaju na poklone. Posjedne on jednog rebrastog na koljeno i pita ga: "Sinko što bi ti htio za Novu godinu?" "Pa znaš Djede, ja nisam jeo već 15 dana..." "Aaaa tko ne jede, nema poklona!"
Tenis je individualni sport gdje pobjeđuje Novak Đoković.
J.ebe gazda Djoka,j.ebe i ne vadi!!!
Ne napadaj Semira-usa,nema on vremena to citati,ne izlazi iz sahtova u USA,znas koliko Ameri s.eru