Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tooo Brateeeee
bravo brate srbine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nakon historijskog cetrvrtog mjesta u para bacanju kugle u ogromnoj konkurenciji od sest takmicarki,historijske pobijede u para odbojci nad sportskom velesilom Iranom,te pobijede nad visestrukim svjetskim i evropskim sapmionom Lihtenstajnom i historijske pobijede nad cuvenom kosarkaskom reprezantijom Rumunije,katastrofalan dan za sport BiH24% je ispadanje domaceg tenisaca i Spanije od predstavnika nasih predaka.Sa i.konama na prasnjavim tavanima i sa a.lahom medju zubima navijajmo veceras za domaceg tenisaca iz V.Britanije protiv predstavnika nasih predaka.Dobro je da se mec igra kasno pa mozemo zderati prasetinu jer nas komsije tada nece vidjeti,kao i nasa draga d.imijasica emina moze gledati prenos jer ce prioritete ovcice uspavati prije muze krava.Volio bi vidjeti koliko D.imijasica emina ima zaljepljenih postera u stali gdje joj je TV
Ja volim da ga primam pa jal otpozada jal sprijeda
za turke pozdrav od Kuste iz Andricgrada
SRPSKI BAJRAK NEK SE VIJE, TO JE IME NASE SRBIJE.
Hoće li neko silovati mene napokon čujem da su srbi dobri dobri u tome?
bogati nemoj se vise ofirati ..smijesna si stvarno ..
Ja sam mala sandžaklijka p.i.č.k.a mi je zelena!
Hoce li se neko smilovati na mene? Zar niko ne vidi moje muke? Meni prija cak i kad me neko vrijedja samo da nekako skrenem paznju na sebe. Zamislite samo kako sam usamljena i isfrustrirana. Da samo znate kako sam jadna i mizerna osoba. Kako je tuzan i prazan moj zivot. Zalosno je samo sto provokacijom mogu da zapocnem razgovor, a ne necim pametnim, nekim inteligentnim komentarom ili zapazanjem. Ja sam mozda najtuznije bice na ovom portalu. Hvala svima koji se smiluju i \'razgovaraju sa mnom\'. Hvala i tebi \'muftija\'.
Gonite se znate gdje vec, odoh spavati
Prostitutko!
sto sta fali srpskim
Samo nek nije srpski...
Mama ti je dok ti ovdje jedeš vnago nabijena na korijen muslimanski.
golovi svih reprezentativni meceva na: 4 fudbal .com
Raso se vratio korjenima muslimanskim:-) evo sad je \"muftija\"