Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo!
Volim Noleta! Veliki sportas i jos veci covjek i gospodin! Ponosan sam na njega!!! Ziv i zdrav bio 100 godina!
Jedan od rijetkih srba za koga mogu reci da je covjek i kome bi pruzio ruku.Bravo Nole💪💪a vi nacionalisti pusite neku stvar.
@gooUser11600047x106 rece nacionalista
Volimo te Djole, ali toliko si nas navikao da pomalo postajemo ravnodusni
Amor y Paz - guru Pepe Imaz
On je Nole, svi ga vole! (osim kliks poturdjikana koji do podne mrze sebe a od podne cijeli svijet)
svi ga vole? haj se ti umij.On non stop prica kako ga smeta sto ga ne vole jer je srbin a broj 1 je
Ma ja bolje Nadalu da izgubi u polufinalu od Tsitsipasa kojehg je sapro na AO na podlozi na kojoj je za 20% slabiji nego u finalu od Dokovica poceo i Nadal u zadnjih par sezona da kalkulise il izgubi,il koljeno ofirni izgovori samo da ne ide na Federera od kojeg u zadnih 6-7 meceva ima 1 pobjedu il Novaka koji da ga je sad a dobio bi ga bi ga nikad stigo u pobjedama,a znalo se da ce lagano dobit danas Dokovic
Bravo majstore Najbolji si ❤️
fali more drž se konobe
@zlatar lud zbunjen 😂😂
hahahah jest
dodik se ponosi tvojim imenom