Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poderi i ovog, ispisi istoriju, zacepi svima gubicu! Najjaci si!!!
@BosnaTamnicaNaroda @MontenegroChatnick @SRJugoslavija1 @BulevarJoanikija @MaNijeBa @GradZanskaKOLOMAST@AlahovaKandzija @KuchaPosoKuchaPoso @SaDrineSelam @lale gator @takomako@ bosman345 @NijeNije @VUKturskiVAZAL @Liverpool1627734613 @OsobaN.N. @NarodiPravdaOfficial @BolaBolao @OnlineVjezba @SPUNK @RattkoMladic @JoohnyG @Kikseru, @MostarskiRambo @SrbosjekURS @RajaSaKaldrme @BosnianLilium, @GradjanskaBosna, @EuropskaBosna @Automatic, @Diplomatic …….Servine pokatoliceni, providan si.
Dečko je vanserijski , nama šta , dugo će se čekati na nekog takvog. Respect!
''Đoković je u polufinalu turnira u New Yorku izbacio Nijemca Alexandera Zvereva (ATP 4.)nakon'' čak'' pet setova rezultatom......'' novinar nije pri čistoj
Ajd Noleeeeeeeeee, idemo na 21 titulu. akakav Nadal i Federer. Da si švicarac, namjestili bi ti dosad barem dvije titule. Sretno iz Sarajeva!
Razlika sportiste srbina i politicara srbina je sto sportista osvaja buducnost , a politicar se vraca u proslost. Đokovic osvaja celi svet , a Vucic bi da ima samo srpski svet izolovan gde ovakvi sportisti nebi imali priliku preći granicu. Bilo jednom tako.
NJujork ce morati da aplaudir...SRBINU ILI RUSU.
Kakav lik
Predator! Svaka cast.
Bravo Nole legendo!
Bravo care, odmah poslije osvajanja turning, privacy u tvoje drago Visoko. Nisi dugo bio. Ljudi su te pozelili.
i nezaboravi ponijet šta dolara sa usopena
RUS I SRBIN U FINALU US OPENA !!!! ameri i njihovi podanici , na aparatima ....hahahahah!!!!
Pa to je normalno
Dinarski tip covjeka sigurno
Sigurno. Pogledaj mu uši. Pravi arnaut. Bravo Nole.
NOLE UKROTITELJ!!!....svih zveri i medveda >>>>>PRAVO U LEGENDU!!!!
SUZE SAME KRENU!! VOLIMO TE KRALJU!!
Najbolji ikad 🍺💪🏻👍🏻👏🏻🇷🇸
covjek lupo nadala i federera u najboljim danima i dode neko nesto da kaze