Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VAMOS Rafa u finale !!!
mmrzim djokovica
dobro onda :-(
u pravu si posto ti mrzis djokovica ja moram da mrzim sebe hehe
a nasem bh teniseru cilj 170 mjesto
nole će da 'hin' podere ko ptaraši jufku
Samo naprijed Novak...sretno do pobjede.
PEKING - Nolemanija. Popularnost Novaka Đokovića u Kini dostiže neslućene granice. Najboljeg tenisera sveta tokom Kina opena na svakom koraku prati neverovatan broj navijača, a pripadnice lepšeg pola ne ustručavaju se da javno zaprose svog idola. Danima se, uz teren gde Novak trenira ili igra, pojavljuju transparenti "Nole, oženi me!". Na njihovu žalost, Kineskinje su zakasnile, pošto se Novak neposredno pred put u Peking verio sa Jelenom Ristić, sa kojom je u vezi osam godina. Srpskom teniseru očigledno prija boravak u Kini, a zbog vernih navijača je nedavno izjavio da će naučiti kineski jezik. "Zaista se osećam posebno ovde u Kini, to oduševljenje i naklonost navijača ne možete svuda da vidite. Oni vas čekaju i dan i noć u hotelu", rekao je Đoković.
Ne mora on ništa "prepustiti" oderat će njeg Nadal u finalu ;)
Čovjek gospodin ode odmori 6 mjeseci i vrati se jači nego ikad a ovi svi ostali (ne samo komšije BTW) igraju po 20 turnira ne daj Bože fulit neki i umorni, iscrpljeni isto ništa....
VAMOS NADAL