Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je red da Dodik kaze imsalah masalah!:)))
Uvlaci se Nole balijama. Ne sramoti barem mater Hrvaticu, kad vi srbi nemate dostojanstva.
krv nije voda preko 400 godina oprašivanja raških snajki, žena od strane osmanlija ostali su im samo osmanlijski geni
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Meni je ovo vrh, on nit je kog uvrijedio, nit povrijedio! Kulturno pozdravio na drugom jeziku i to je to! To što nešto piše u Bibliji ne znači da ja kao muslimanka ne smijem ili ne trebam izgovarati. Šta vam je?
Bravo licemjeri...ovo je uredu, a Dzeku bi na lomacu sto je okitio jelku..
Krv vuće ba..
Nije voda ;)
kkkjjh
Mir (s) tobom nole.
Vratio se svojim korijenima
Eh, ti trebaš biti predsjednik Srbije
Procitali smo komentare na vijest o svjetskim manirima svjetskog gosp. Djokovica. Hajd'mo sad ( posto je i Edin Dzeko dokazani svjetski co'ek) procitati nase komentare na tekst o njemu - Edinu Dzeki, supruzi Amri i djeci, za Bozic. Jos je Amra eksplicitno naglasila: 'Iako ne slavimo Bozic, uzivamo u praznicnoj atmosferi, kicenju jelke ( razumljivo, zbog djece),...il' kako vec? Pa uporedimo...
Kompletno si u pravu, odlicno si to primjetio. Zgadilo mi se ono pluvanje po Dzeki, i ovo isto tako. Nista ne valja, sto god da ko uradi. Samo negativa, prostakluci, pljuvanje, nacionalizam, fobije. Tolerancija nula, primitivizam vlada...
Alejkumuselam Nole!😅😅😅
Jel mu Dzumhur odgovorio na selam
genocidistan na aparatima
Nole je kozmopolita-građanin svijeta, veliki radnik i uzor ljudima svih vjera, rasa i nacija, a Srbima nacionalistima, pozdrav sa citatom iz nji'ove svete knjige bajki "O stvaranju":"I tako Srbin stvori Boga."
Sutra ide na sunecenje
Nole ga zna shuknut' naci gamadi pravo.
Nole brale merhaba je turski pozdrav
@Dansk Ne, nego arapski, a Turci su ga malo izmjenili i oni kažu 'meraba'