Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djokovic je ovaj mec igrao pod gripom
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Cilic je dobio prvi set 6:4 a nike drugi 6:2
Đoković je najbolji, sve ostalo je mržnja i antisportski stav
Ali objektivno još uvijek je daleko od "najboljeg ikad". Ipak je federer najbolji svih vremena i još uvijek igra. Mada Nole to može stići, što je vrlo teško. Od srca mu želim da ga prestigne, jer je prvenstveno čovjek pa onda sportaš velikog formata.
Novače oprez! Juče si polomio Damira, danas Marina... I za pola od toga su nekada Srbima znali da sude. Srbin opet zavodi red!
sjajan mec, cestitke obojici, Chilic vidno napredovao, Novak maestralan, nepobjediv...bravo za Ex YU
Djokovic je ovaj mec igrao pod gripom
sta to pisete...za prvi i drugi set ste sve izokrenuli, prvi je dobio Cilkan a drugi Djoka
Retko antipatican lik Cilic, tipicna ona seljacina iz Bosne, igra tenis kao drvoseca, drago mi je sto ga je Nole poslao doma.
sta pricas ti ?
Covjek predodredjen za nesto vise.