Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jeste, tačno se vidi da ga šikaniraju i zakidaju u kojoj god prilici mogu.
Ma to onaj bezvezni De Minor. Ne bi većina raje ni čula za njega da nije igrao s Noletom i da ga nije prozivao za vakcinu. Eto on sad zna da se ovaj nije povrijedio nego da glumi. Ima lik rendgenski pogled i najmanje 7 godina medicine u tintari.
Ti očigledno ne pratiš tenis i ne znaš kakva je Alex mlada igračina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada Nadal sa “povrijeđenim stopalom” osvoji GS onda je on genije, a drugi simuliraju.
Ima on tabletice i koktelčiće u pauzi za toalet! Tako je većinu trofeja zadnjih 5 godina osvojio....šupak izvlakač gaća!
Za sve Bosance,nepotrebno mrzitelje lika i dela Djokovića-likovali ste kad su ga maltretirali prošle godine,sad vam smeta kad se žali na očigledne provokacije..ponovo! U principu,samo mogu da ga naljute i da iz čistog balkanskog inata,svojstvenog i vama samima,baš zato i da pogorša povredu ,izgori u nameri da osvoji turnir! A ne znam samo dokle ćete mešati politiku i sport u svojim komentarima....glupo skroz...iskreno!
GOAT uskoro je Nole i neka je, zaslužio je
Pravi Srbin. Vas cijeli svijet je protiv njega
Zato što si Ravnogorac,kokardaš.
Ovde se.komentariše sport,idi u Ukrajinu pa ratuj...ako smeš!
Ma samo igraj Nole sitne duše mogu da ti puše.
Komu verovati, Srbinu?
Samozivi katolicki elitni svijet je vrlo egoistican, nepravedani osjetljiv. Gledati jednog pravoslavca (etiketiranog agresora) kako postaje nejveci igrac svih vremena u njihovom sportu je jako bolno. To je mozda i jedan od dokaza postojanja istine i Boga.
Broj stovatelja lika i djela Novaka Djokovica je direktno proporcionalan broju onih koji stuju i Mirnesu S, konobaricu i notornog kriminalca iz Busovace, te je direktno proporcionalan broju onih s jedva skrpljenom osnovnom skolom, kao i broju onih koji su rekli da je Korona ptevara. Zajednicki imenitelj za naoprjed navedeno: Balkan( sup.k svijeta)
Trči eno Novi booster izašo.
Nole ne rise puno. Jesi najbolji i tu sumnje nema.Nema potrebe za tolikom dramom kada ti trepavica padne.Drugi kada se povrijede i vidi se i izgube ,ti kad se povrijedis isto kao da si se vratio sa godisnjeg,unistis protivnika.Najbolji jesi ali i dramis previse,mani se Balkanske politike
Kuku lele ! Laze cim otvori usta. Reci ce jos malo da nije ono bio on ispred cetnicke zastave.
Ko je jednom pokusao da prevari ( proslogodisnje laziranje ulaznih medicinskih dokumenata prilikom ulaza u Australiju) pokusace uvijek ( falsiranje povrede zadnje loze i fingiranje iste).
Nemoj zaboraviti slikanje ispred četničkih zastava, sa Dodikom sa ovim sa onim sve gamad do gamadi
Pade vlada Australie zbog njega pa ti vidi.
U polufinale do sada prosli : Khachanov, Azarenka I Rybakina .....
Jedno je kad si borben i srčan do posljednjeg atoma snage poput partija koje pruža Nadal, ali nešto je sasvim drugo kad ti se povreda pogorša ulaskom u osminu finala i za dan se "oporavi" i De Minaura razbije 3:0 u setovima. Lik dobio samo pet gemova ba