Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah trening! Pa jel se operisao ili išao na masažu????
Vise ni on ne zna sta mu je, prvo treba na neku opasnu operaciju i trebala mu sezona da se odluci, pa onda ispade nije to neka operacija to je vise neki rutinski zahvat, i nakon operacije covjek intenzivno trenira kao da nije nista bilo, sumnjiv si nole sumnjiv.
e moj Nole prekrsio si pravilo broj 1 a to je: Ne mijenjaj tim koji pobjeđuje, a ti na vrhuncu karijere mijenjas trenere savjetnike itd jer su ti kao skupi...
Počeo podbacivati u u igri, i organiizam slabiti čim je počeo sa vegetarijanstvom. Prošle godine dedo dok je gledao meč koji je Đoković izgubio, kaže "vidi ga igra kao neka curica ili vegetarijanac.
cujem da bakirovi sportisti i danas vjezbaju gadjanje u francuskoj....:)
kakve veze ima sad sport sa politikom i bokirom ,dodikom i ostalim smećem ? smeće si jaro poput ove dvojice navedenih... a Đole da se što prije oporavi !! amin
@hatorihanzo ...kako bakirovi sportisti nemaju veze sa sportom?
Sretno kralju!!!