Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Све честитке Новаку на сјајно одрађеном мечу против јако доброг младог Американца Херисона. Херисон (92.год.) је уз Бернарда Томића (Хрват који наступа за Аустралију) убедљиво најбољи млади играч, а такви су увек незгодни. За наш српски тенис један јако добар дан, 4 победе (Новак, Јанко, Виктор, Ана) и један очекивани пораз али уз изврсну игру супер-младе Бојане Јовановски која је тек у маратону (трећи сет 8:6) изгубила од одличне Немице Лисицки. Како год, очекујем још добрих вести са овогодишњег Вимблдона.
Mržnja je opaka bolest, liječite se dok ne bude kasno.
Zasto medju top ten teniserima nema ni jednog i.slamiste?Zato sto je to n.akaradna nacija samo za stale
@srbi, vi i ne treba da navijate za njega, niko to od vas i ne trazi. Trazi se samo postovanje za najboljeg sportistu na svijetu.
Nije ovde jasno ko ima komplekse. Mi u Bosni ne idemo po vasim portalima a za djokovica nas boli k. I onako navijamo za Federera i Nadala i zelja nam je da troprstas izgubi u narednom kolu (ne zbog kompleksa vec zato sto je cetonja)
Nisu valjda trebali da se n.aguze okupatoru kao sto su tvoji se n.aguzili O.smanlijama za vrecu brasna.Murat: Ne stvorismo S.rbinu veceg neprijatelja od S.rbina p.oturice.Jednom rijecju,nakaradna nacija koju i izvorni Islam smatra genetskim otpadom.Znas li gdje su tvoji sakrili i.konu u ime a.laha.Sta nam je sqa Eminom,mora da su joj se ovce ojanjile pa ne dize glave da gledq S.rbina kako igra
Današnja pobjeda je 8 ranjenih grobara.
Umjesto nacionalnog ponosa i slavlja na ulicama,jos jedan katastrofalan dan za BiH sport.Troje S.rpskih tenisera i jedna teniserka ostvarili pobijede.Jedina svijetla tacka BiH sporta je poraz Bojane Jovanovski.Sa a.lahom u ustima zlobno i p.rimitivno cekajmo da neko od S.rpskih tenisera ispadne,to bi bio uspijeh BiH sporta veci i od prvaka u sjedecoj odbojci.
jel se ja mogu Zivku mame sjetiti?...polagano...jedna primitivna seljacina...
zabole me J A J A za ovo jadno s r p c e koje nesmije da hoda po srbiji jer mora da daje pare pola zemuncima i jos vise novo beogradjanima,a lafo dize tri prsta hahahahahahaha,jadan je on da nemoze jadniji i njegov zivot
Odlican si sampione, guraj dalje do nove pobede, svi smo uz tebe! Blago majci koja te rodila!
Napred Nole, svi te vole!
Bravo Novace i znam da ces pobediti i ovog puta! Vole te i srbi muslimanske vere samo nece da priznaju sebi! Samo napred, sitni su oni koji zavide, ne vrede ni koliko zabe krastace.
djole moze jednim udarcem prebaciti lopticu preko citavih 24% bosne hihihihihih
Vozdra tebra AGRESORE! Sta se ovo periguzi sekiraju oko tenisa, to se njih ne dotice, ne znam sto se pale?
Salih jarane, kakav ti je to nick, bre?
Ti si Palestina jado