Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam Djokovic hebo vas on
Tata mu Crnogorac, a mama Hrvatica katolik .... sta je on ?
Ja sam to uvijek znao i uvijek sam ga mrzio. Kada su osvojili atp cup pjevao je cetnicke pjesme, ovo je samo nastavak toga! A glupi bosanci mislili da voli Bosnu... Cettnik je to!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ja 1000x kazem da su svi srbi isti, a vi kako hocete. Moraju bit isti kad ih kroz obrazovanje od malih nogu uce kako ne treba. Mozda nesta bude od srba koji su otisli vani pa im zapad odgoji djecu.
Ne znam sta su ovi drugo mislili... Svi su oni isti. Fuj. A vi slavite kad osvoji nesto kad ste gluppi
istina 100 %, osim par izuzetaka kao što su Zoran Kesić, Olja Beckovic, Nenad Čanak.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zasra ga Djole..🚽🪠⁉️
U Australiji nije pozeljan , niti ga publika voli iako pobjedjuje, nije popularan zato sto narod zna odakle dolazi !!!!●TACKA!!
Sportista kakvog nije bilo u regiji do sada, ali ovakve izjave mogu cuditi samo one koji su drzali glavu u pijesku zadnjih x godina. Ovo je tipican pristup prosjecnog srbina. Super i gosti i domacini...ali sto se tice rata i republike sumske....svi smo krivi jednako za njihove pokolje i silovanja, srbi su glavne zrtve jer je cijeli svijet protiv njih.
Nisam nacionalista ali opasno je pisa i plete oko BiH i po BiH
RS je BiH 🇧🇦
Ko ga jebe, nije dobro dosao u BIH PICKA RASPALA!
Ako neko naglasi Baskiju, ali ne i Spaniju, da li je to uvrjeda?
Nabit ga na k0ratz i zabranit mu ulaz u bosanske piramide.
A Bosnjo glupi navija za ovog Chetnika
Lik je pizda svakako
Sve banane osim naše je spomenuo.
DEJTON JE MRTAV . NEJMA POTREBE PRICATI PRICHE I ZAVARAVATI SE. VRATITI SE NA USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE . VRATITI ARBiH I IDE SE GDJE SE STALO . GENERALE PRAVAC BANJA LUKA....
Само изволите,само немојте послије кукат што нам је ово требало,а то што вас преживи лагано се налазите по пустињама туркменистана.
Kujte ga u zvijezde kad papčina opet na piramide kod onog ublehaša ode. Postoji razlog zašto teniski svijet ne voli ovog ljigavca koji se satra pokušavajući da se predstavi filantropom i dvorskom ludom...
Nisam u soku
Semir se okreće u piramidi.