Muzej voštanih figura u Jagodini
0
Đoković prisustvovao postavljanju svoje voštane figure
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FAIL.
cuj u jagodini hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahha
moremo I mi dzeku od kartona uzinat napravit al ce mo ga izlozit na zeljeznickoj stanici jer smo pozatvarali sve muzeje
Nole nije srpski,nego svetski sportista broj 1.
Za ove gore obrezane djilkose !! Vama niko ne zvizdi jer vas nema nigdje u sportu ! Tako primitivni ,zaosali i zatucani ne izlazite iz DZamija ! A koliko ste lijeni vidi se po snjeznim smetovima u vasoj glavnoj kasabi ,ni snijeg niste u stanju pocistiti a kamoli trenirati nesto i postizati vrhunske rezultate !
opet ste se usku..ili? pa vama stvarno nije jasno da vas niko ne voli. padjokovicu citav svijet zvizdi po stadionima pa se vi uptajte zasto, sigurno ne zbog njega vec zbog njegove nacije. btw zar on nije zi republike kosovo?
Sto bi osobno grijesili ako su nam pradjedovi grijesili sa \'\'pradjedovskom\'\' vjerom. Bili su pripadnici vise religija, ajd se odluci koju \'\'pradjedovu\'\' da izaberes. Pradjedova tona! Svako sebi eventualnu vjeru bira, pa i moj pradjed sebi, ja sebi, moji potomci sebi. Ako hoce da budu Wiccan neka budu, sebi su. Nismo mi vjerski fanatici kao vi da sve oko sebe prisilimo da vjeruju ka mi. Sloboda religije je ljudsko pravo u civiliziranom svijetu. A da, civilizacija je tebi nepoznata.
Jao kako bolje zvuci Smrdin i smrdislavac od smrdliman. Koliko se trudio Smrdo ne zvuci pa ne zvuci.
Nesto ti ne ide izmisljanje rijeci, a i ne zvuci smrdliman tako lijpo kao Smrdin. Smrdin kao da je stvoreno za vas! Pase pravo. Samo fanatici kao vi pizde jos uvijek o vjeri, jos pradjedovskoj. Vi Smrdi takodjer bi mogli prvo sebe pogledati, volite zaboraviti kako su vasi, pogotovo ako su porijeklom iz CG (od polu Albanskih plemena), prvo bili katolici. A u vrijeme Ottomana ste rado prelazili na Islam pa kad su ovi otisli vi se vratiste na pravoslavlje....zato imate silne Turkovice, Hadzice, Alilovice, Demirovice, Arapovice, da ne nabrajam vise, u svom \'\'pravoslavnom\'\' narodu.
Nole, legendo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mogli su njega napraviti a ne RODJAKA !!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA
Samo će morat zaposliti Mervanu Jugić-Salkić da briše prašinu sa biste. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Ima u OBI-ju povoljno truleksa i deterdženata za održavanje
evo idem sa cenife cek cek da oblizem prste mmmmm sto dobro ovo zuto ispod noktiju sladje on nanine kljukuse nego gdje sam stao ja bolan ocu reci da mi smrdlimlani nevolimo ni samo sebe
Nole znam da pogledaš nekad ovaj portal. SAMO ZA TVOJU INFORMACIJU: Pokrenuta je ideja u Skupštini Kantona Sarajevo da se podigne bista sa tvojim likom u Velikom parku u Sarajevu,nedaleko od BBI Centra. NA ZDRAVLJE MAJSTORE !
Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
smrdljivi baliiija podudla srbima
Gdje je Jagodina??? Zvuči ko neko seoce, a ne još da ima Muzej slavnih...ccc