Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Nole do pobjede..
ništa, ja ću čekati post o noletu, a do tada pozdrav i pusica.
hahah, sad me već pomalo nasmijavaš :) pratiš vrlo dobro moje komentare na postovima o Noletu, biće da sam ti zato draga. Ajde baš mi je drago onda.
joj tebe, što bi pretjerivao, tebi je đoković drag, a meni ti
malo vise :)
možda malo, ali vrlo malo
hahaha, sad vec malo pretjerujes :)
@ sarajka ti si meni pravo draga
Zasto da se ljutim, nema potrebe za tim :)
drago mi je da si me se sjetila i da se nisi naljutila. još jedan pozdrav veliki za tebe.
@ bosna Ne da mi je drag, volim ga kao covjeka, i izuzetno cijenim ono sto on radi. Pozdrav i tebi :)
Dabogda popušio četalju jedan neandertalski...
ja sam malo baHlince,kada porastem bi cu veliko baHlince.Omrazeno u svijetu iako u meni tece cista H.riscanska krv.I dokle vise vijesti o uspjesima nasih predaka,ne podsjecajte nas ko smo i sta bili dok nasi nisu dobili vrecu brasna
Možda je Đokoviću pradjed turčin,ali tebi je Srbin ćaća koji je handrio tvoju nenu negdje u podrinju 92-e.
Griješite Djoković je trebao igrat za Tursku, jer mu je pradjed Turčin bio.. a vidi se na Djokoviću da ima turske krvi u sebi....pravi Turčin neda ga majka!
Ne mrzim ja zemlju u kojoj živim lojava orjentalna budalo,već ne volim poturice sa 23,67%,i drago mi je što ne živimo sa vama već pored vas.Ko bi vas trpio tako naletne,a neprihvatljivi ste i sa higijenske strane.