Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto neunisti to samo ojaca . poznata stvar Novaku Djokovicu , nasem sportisti sve cestitke i divljenje na uspjehu. izuzetan je , bice interesantno pratiti kako ce se nastaviti rivalstvo sa Nadalom takodje izuzetnom figurom u svijetu sporta. vjerujem da ce Nole biti na mjestu koje mu pripada. zavidnika je bezbroj , i imaju ruzan jezik ,
Poznata je stvar da poslije . (tačke) rečenica počinje velikim slovom, ako se forsirate da ste gramatički pravilno pisali komentare. Lijep pozdrav :)
"Novaku Djokovicu , nasem sportisti sve cestitke i divljenje na uspjehu." j.eb.o te on.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam ni sumnjala....cestitke Novaku.
Od sad gledam samo kad igraju medjusobno Djokovic-Nadal... Kao 2 pit-bula su...
Đoković je pokazao u Londonu "ko kosi, a ko vodu nosi".
Meni se cini da Nole igra jos bolje kad nije No.1 na ATP listi. Jedino nije osvojio Cincinnati Masters i French Open...
Možda su tebe Nole učinili jačim, al moje živce sigurno nisu !!!
Sta,povecao si dozu dopinga? :P
Povecala ti je mati dozu qrca
e seljacino napacena, iskompleksirana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sreca pa su tu njih dvojica, jer da ih nema s Fedexom bi opala popularnost tenisa i to drasticno, a i Rafa i Nole, dvojica velemajstora, uzivanje ih je gledati.
nadall zauvjek
katice, nije ljepota u pitanju nego ko je bolji teniser :-)
pa zna se ko je bolji normalno Nadal cak i od Federera je bolji da nece bit bolji od djokovica ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne znam baš. Šta sad porazi od Novaka trebali bi ojačati Nadala. Pa tako u krug... Ne znam baš.
Medjusobno se nadopunjuju haman... Kad si na vrhu tesko je naci motiv za dalje, tako se to nekako moze objasniti.
dolaze mladji i jaci.. stari odlaze, i nije bitno odakle su, bitno je iskoristiti sansu... bio to novak ili neko drugi.. trud treba nagraditi jer sigurno nije lako baviti se bilo kojim sportom... i bosna bi imala svoje favorite kada bi se ulagalo u sport i kada bi se talenti finansirali... sjetimo se monike i njene borbe sa ondasnjim sistemom, pa je na kraju otisla da igra za USA... tako je kako je.. cestitke za uspjeh.. posteno zaradjeni poeni...