Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
noleeeeeeeeeeeeeeeee
Osim da se ovakav šampion jednom rađa!
NIEJDNE propalice ! Ti se javljas o nekim vrednostima da pricas, budite vi iz Bosne jednom u zivotu LJUDI pa ispostujte neciji svetski uspeh! JaDni ste i cangrizavi zato vam nista ne ide u zivotu! A MIII SLAVIMOOOOOOOO I TEK CEMO DA SLAVIMOOOOOOOOOOOOO
NAJPONOSNIJAAA SRPKINJAAA NA SVIJETUUUUU! NAJPONOSNIJA NACIJA NA SVIJETU !
pa što vi \'\'veliki Srbi\'\' dolazite na naše portale, da biste jos jednoom po ko zna koji put pokazali da ste najveće hodajuće zlo, zagadite svojim riječima portal o sportu, nemate vi pojma šta je navijanje, samo iskazujete svoje komplexe niže vrijednosti jer nigjde ne pripadate, vi se obicna rulja iz RS-a, nepriznati, neće vas ni Srbija ni Bosna moja draga. Niste nas potrali u ratu, ima nas još bruka i biće nas marvo četnička! mrš u brda, jer vas tamo jedino i ima i po selendrama tipa Kalinovila i Han pijeska, pravi Srbi su ok ljudi, a vvi izrodi sto patite jer su vas Turci klali stoljecima crknite! -vamos RAfaaaaaaaa!
ovo su namjestili cionisti zbog mrznje prema bosnjacima heheheheheheheheheheheheheheehehhe
cet*nik srbin derpe s tri prsta !
5 je smiejsni kreten, hahahah, crkoh od smijeha....
srpske droge su najbolje, drze najduze
Velika i strašna mržnja prema svemu što je više i bolje. Zavist, bijeda, ljubomora. Lažni merhametluk iza koga se krije spremnost na zlo prema bratu i komšiji. Zelenkaste buljave oči iz kojih izbija blentavost a često i zlo. Otvorena usta iz kojih nerijetko cure bale. Svijetla kosa, ostatak slavenske krvi, ugušene izdajom vjere i roda. Islam uz flašu pive, rakija na bajram. Jednom riječju - Bosna i Bošnjaci
dobio sam na kladioniciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
NOLE KRALJU TI SI MOJ IDOL
Kad vidim kako se lože na Džeku koji je više sjedio na klupi nego što je igrao, pitam se šta bi bilo da je Nole Bošnjak - ja mislim da se ovdje ne bi moglo ostati od komentara i svršavanja na račun njegove igre i uspjeha. Dosta njih pljuje po Đokoviću samo zato što je Srbin.
Bosanski lon... Covjece, ja godinama trazim rijeci kojima bi ih opisao, a ti to s lakocom uradi. Svaka cast. Odavno ih niko bolje nije opisao.
@KOKE ka\'e: ZAISTA NIJE STVAR NACIONALIZMA AL ČOEK JE ODVRATAN,ZADRT I GLUMAC SVOJE VRSTE..SVE ŠTO SE SA SPORTOM KOSI Sta to znaci glumac svoje vrste i kako to on pokazuje tu svoju zadrtost. Ne dozvoljavajuci protivniku da pobjedi? hahaha, mozda i nije stvar nacionalizma kod tebe, ali je sigurno alarmirajuci manjak sivih mozdanih celija u tebe ti glave : )))
svaka cast djokovicu, murray je po pokazanom znatno napredovo
hhheeebbb.oooo vas Nole, siptari smrde na kilometre, fuj bagra siptarska, spavaju po sedam u jednoj sobi.