Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federer je gospodin
srpska nejac ne zna slomit reket ko covjek
Zasto napadate dimijasicu Eminu,ona je proslu olimpijadu kao i ovu cuvala ovcice i muzla krave,s tim da joj je za ovu stigao tv signal u selo. Ne osvajanje medalje zapredstavnika nasih predaka predstavlja najveci uspijeh 6 olimpijaca BiH24% ,veci od zadnjeg mjesta u pivanju i streljastvu,skoro jednak kao osvajanje sampionata u sjedecoj odbojci.Sa prasnjavim i.konama na tavanima koje su nam ostavili djedovi navijajmo za protivnike nasih predaka i sjetimomse rijeci cara Murata: ne stvorismo S.rbinu veceg neprijatelja od S.rbina p.oturice
Seljačina ! Koliko samo djece ima koja vole tenis i koja bi ga blagosiljala do kraja života, da im je poklonio te rekete.
Ko bi rekao da ovo go-va-nce ima huje u sebi.
ovako isto dzeko presjece sve stative na stadionu
Molio bih Noleta da daruje koji od tih \"nesretnih\" reketa nama siromasnim!!
Za tvoju informaciju, Nole već ima olimpijsku medalju iz Pekinga. P.S. Zar neće niko da te kresne u tom Sarajevu? Zašto?
propali MASONSKI ritualac!!!
Znači da ima albanske krvi?
ovo je nista sta bi ja uradio jebiga kad se gubi imas se pravo i ljutiti
Djoko mogo si i meni drva ispilit eo jako stigla !
Booyaaaaaaaaaa..fasovo jakako
Kupio Mujo novu motornu pilu otisao u sumu, a pila se pokvari nakon par minuta! Vraća se kući i dere se ispod prozora: \"Babooo gde je ona stara pila j.e.b.e...m ti zivot!\" Kad stari se sa prozora prodera: \"Dao sam je Noletu juče, nešto je ljut na Federera i Del Potra bio...\"
@@boss: a zasto Srbija nije kao Slovacka, Ceska, ili barem Hrvatska i Slovenija? Tamo islama ima samo u tragovima a ipak izgleda kao turski klozet.
Ja da sam na njegovom mjestu presjekla bih vene a ne samo rekete. Imao je dva prioriteta ove godine - OI i RG, odustao od Serbia Opena i Davis Cup meceva da bi to ostvario i na kraju nista. Sto je najzabavnije, morace cekati 4 godine da bi opet imao sansu za olimpijsku medalju:-)))))
ste vi Srbi, Srbija to Tokija.