Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da ne pričaš više ništa, samo se dodatno zapetljavaš u lažima, što me iskreno čudi jer su Srbi majstori laži.
Sve slagao i nastimao lazni test, da udje u Australiju
Lažeš Nole, lažeš…..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sumnjiv si Nole
Sve slagao i nastimao lazni test, da udje u Australiju
Ko tebe jebe? Niko. Majku tvoju? Svi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sampionu, nemoj vise objasnjavati, bolji ti je bio status kod vlasti u Australiji, dok tajo nije objasnjavao na presu u Beogradu, a narocito ti, u zadnja 2 dana. Greska, namjerna ili nenamjerna, odnosno nehat, u svim pravnim sistemima, povlace takodje odgovornost. Dakle nije zatvor, nego protjerivanje i zabrana ulaska. Kako ti tvoji skupi clanovi adv. tima, tata ili "clanovi tvog tima", to nisu rekli...
Ajd sampionu, dosta je, bolje si kotirao u ovom problemu, dok se nisi oglasio. Pitaj "clanove svog tima", mozda znaju, mada sumnjam, u imigracijskim procedurama nenamjerna greska, tj. nehat, prdstavlja krivicu. Isto
Iskreno gotivio sam Noleta, ali ako je Australija pravna država ko sto vjerujem da jeste onda bi zakon trebao biti jednak za sve nebitno jel se radi o Djokovicu ili nekom poptpunom anonimisu.
Srbin=Lažov
nije htio da iznevjeri novinara za intervju, a mogao ga zaraziti... bravo novax! lol
Positive and negative results for the same PCR test appeared when Der Spiegel retroactively accessed the results using an attached QR code, the outlet reported. Lopovi iz Srbije, koristili isti PCR i za positiv i za negativ test. Exit from AO now!!!
S obzirom na situaciju, ovo mu je dobro objašnjenje.
Valjda namjernu, za koju su mislili da će proći neopaženo.
Posto je Srbin,a poznato je da oni nikad ne bi slagali,mora mu se vjerovati na rijec.Radi se o jako istinoljubivom narodu.
Objasni to tato i mami prije nego Srbija objavi rat Australiji.
Lazov i sektas, po tome ce te historija duze pamtiti nego po sportskim rezultatima.
Ako su ti u timu otac i brat ne cudi me!!!
ma ja sve ovo igra za nas i jos ce se izvinjavati sto se nije bocnuo,previse je u parama i sa svojom fondacijom u projektima da bi bio samo obicni covjek,svoju ulogu igra na pravi nacin.a deportacija bi bila i potvrda toga od ushicenja do razocarenja nas obicnih ne bili se povinovali novom normalnom.
Puno lazes, relno je da budes ti i tvoja porodica vraceni.
Nole Bosanci su uz tebe...kakva su ovo njasra u zemljama koje promovisu demokratiju, slobodu izbora, parade ponosa odjednom moras se vakcinisati ili ces u karantin, izolacija....sve je demokratija dok to nije. Covjek nece da se vakcinise i zdravo kao i mnogi veliki sportisti zasto prisiljavate ljude