Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cemu se vi smijete i ismijavate svega vam? djokovicu i njegovom patrijotizmu? eto u nas u bosni sve go patrijot, pa malo malo uzimaju tudje drzavljastvo, jel kosarka jel fudbal, jel boks, je rinaka u pitanju...taj djokovic dade sve za svoju zemlju, a dje su oni supcici sto im je bosna u srcu a igraju za tursku, njemacku, sloveniju, svicarsku...cuj onog gore papka, nasi svi igraju srcem za bih, de ba pa to im je high lite karijere da zaigraju u evro-azijskoj ligi, oni dva igraca imaju u prvih 25
A bi li htjeli Dzumphur i Delic umjesto Djokovica
ma pravi srpski patriota, al na rijecima ahaahahahahhaha
toliko ga srbi dice a boli njega za srbiju
Posteno, s`njegove strane. Lepo im je covek ranije najavio da ima drugih planova ove sezone. A ne kao neki sto otkazu nastup nekoliko dana ranije, ili ih treba moliti. Bez Djokovica, realno, polufinale je maximalan domet rep. Srbije. Mada, nikada se ne zna. U Davis cupu moze biti presudan i jedan los dan nekog od favorita. Neka prvo prodju ove Cehe, a posle ni finale nije daleko.
Patriotski, nema šta!? Nova srbijanska i opštesrpska ikona tako, zbog pustih \"soldi\", ostavi reprezentaciju domovine na cjedilu. Aferim!
ni hrvatska ni srbija neće proći dalje
Imamo mi dovoljno jak tim da i bez Novaka osvojimo šta se osvojiti može. Zna Nole šta je prioritet da i dalje ostane prvi na SVETU i ako Bog da osvoji olimpijadu. Valjda će se u narednih 100godina i neki Bosanac približiti na prvih 100.
TOLIKO DJOKOVIC VOLI SRBIJU DA NECE DA IGRA ZA NJU XD ETO IM JADA I TENISERA XD NASI SU MOZDA STOTI NA LISTI AL SVI IGRAJU SRCEM ZA BIH XD STA CETE KAD I DJOKOVIC ZNA DA IGRA ZA BEOGRADSKI PASALUK PA SE COVJEKU NE MILI IGRATI ZA TURSKU ZEMLJU XD