Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije nego zato sto si ti srbin, a vi ne mozete ni s kim fino
ne mozes zato sto si balkanoid, smrdoid i antisportista. bacas reket po terenu, deres se, pustas reprezentativne meceve jerbo nema keša, troprstiraš kad treba i kad ne treba, previjas se kad gubis itd itd.... ti si jedan zivi hodajuci antisportista koji je imao malo srece pa dotaknuo nebo.
Sunce je obasjalo nocas ovo nase parce zemlje BiH24% zbog pobijede domaceg tenisaca iz B.ritanije nad preestavnikom nasih predaka.Kada tome i dodamo sjajno cetvrto mjesto u parq bacanju kugle u ogromnoj konkurenciji od sest takmicarki,pobjedom para mozgova u para odbojci nad sportskom velesilom I.ranom i pobjedom nad visestrukim svjetskim i evropskim sampionima Lihtenstajnom,radost je potpuna.I u buduce sa i.konama na prasnjavim tavanima koje su nam djedovi ostavili i sa a.lahom medju zubima navijajmo za protivnike nasih predaka da podignu sport BiH24% na veci nivo.I samo da predstavnik nasih predaka nije cesto pokazivao k.rst na plecima,radost bi bila potpuna,ovako nas je podsjecao ko smo i sta smo bili dok nam djedovi jisu dobili vrecu brasna
srbi su genocidne ubice i lazovi, silovatelji itd.
Djokovic je mnogo pametan sportista....i svi srbi su arijevci! Mi smo nebeski narod!
@...: ma koji \"vi\". Sabahudin je vjerovatno iz Republike Srpske. Koliko god ne volim Vlahe iz Srbije i Crne Gore, priznajem da imaju solidne sportiste. A nasi vlasi? Tolio ljudi (1.2 miliona), toliko zemlje (pola BiH) a nista, ama bas NISTA ne naprave u sportu.
Otac ti je biološki Srbin koji je jahao tvoju krezubu i grbavu nenu negdje u Podrinju 92-ge.Vi ste dobrim djelom nastali od nas,u bliskoj prošlosti.
@Sabahudin: BiH prva u svojoj grupi u kosarci, za Srbiju (zemlja od 10 miliona za razliku od nasih (realno) 2 miliona) je upitno hoce li uopste igrati EP. No nema veze...vazno da ste sampioni u vaterpolo:-)))
Zato vi imate talibane,vehabije,mudžahedine i ostale životinjske vrste.
J.ebeš tenis,mi bliskoistočni poturkmenoidi smo dobri u invalidnim sportovima,samo bi se naši sjedeći zmajevi sa 24% trebali ustati kad svira himna i trebali bi pjevati himnu.Naši bi Olimpijci sebi sebi trebali odsjeć noge i postati Paraolimpijci.Nisu za nas kjafirski sportovi kao što je tenis.
Prvi set 6-2 za Ferera HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA VAMOS DAVID !!!
Zasto Srbi vole da gledaju seriju Sulejman veličanstveni? Zato jer gledaju svog tatu! :-D
a ovog sm..rada smrdskog, vi smrde i nemate prijatelja, vi ste takav narod ako se narodom mozete nazvati, ma kakav narod vi ste zivotinje sm.rdske, ne mogu mu biti prijatelji, kako su Nadal i Roger prijatelji, a jasno da tebi ne moze niko biti prijatelj, sm.radu jedan.
tu izjavu i ja osudjujem ako je uopste covjek tako rekao, iskreno nisam nigdje procitala. A da je Federer Srbijanac sigurno bi komentari bili identicni kao i za Novaka, to je nas mentalitet, i kao sto vec rekoh u prethodnom komentaru opsesivna ljubomora na sve sto je uspjesno a susjedno. ;)
@Nole: ko je ovdje spomenuo krstove? Jel ti covjece dobro? I Federer je krscanin (valjda), pa vidis sam koliko ima podrske u BiH. Ne znam kakav je Nole covjek (kao ni ti, zato nemoj o tome kako je \"odlicna osoba\"), znam da mu je otac c.etnik koji kaze da je RS dio Srbije. Zato ga i ne volim.
Ovi komentari su dokaz koliko su Bosanci ljubomorni na sve sto je uspjesno a nije njihovo (i to je ne daj Boze susjedno).Izuzetno mi je zao sto moj svaki drugi sugrađanin gleda i Srbijance i Hrvate u obliku krsta povezujuci ih prvo sa zlocincima pa onda necim drugim sto nema nikakve veze s njima.Ukoliko iko od vas prati tenis vidio bi koliko je Nole posten i dobar momak,gospodin,a prije svega jedna izuzetno druzeljubiva osoba.U svakom njegovom izjavu striktno moli da ga se ne mjesa u politiku i da je 100% apolitican.Ova izjava za prisno prijateljstvo je locina i potpuno razumljiva,da vidim vas da li biste tako jakog protivnika smatrali najboljim prijateljem,u najboljem slucaju biste mu konstantno spominjali \"mamu i cijelo majcino koljeno\" u tzv. \"je-be\" kontekstu! Ljubomorni moji Bosanci,pogledate prvo sebe i svoje stavove,zbog takvih vas ova drzava ide sve nize i nize,ne vidite dalje od nosa i svoje opsesivne ljubomore,FUJ!!!
Šta vi srbaći radite na forumu sa domenom \".ba\" ??? Zar nemate prečeg posla,kao npr. širit propagandu,gubit kosovo,gubit sandžak itd? hihihi Par jednih te istih trolova koji samo mjenjaju nikove : bosanceros,los zerbos,nina itd...isti komentari stalno...redovni ste na forumu ,haman ne smijete izać ni na balkon od ALJbanaca....i još prosipate lafinu o ovom Đekoviću,Đakoviću kako već,koji je imo dobru polusezonu...pa on može sjest s Federerom za isti sto jedino da ovaj s jedne strane potpisuje autograme a da Đaković dođe po autogram