Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam bas neki ljubitelj tenisa..al priznajem da je djokovic esktra igraci, koij bi svi ljudi iz bivse jugoslavije trebalo podrzavati..bez obzirom da li je srbin ili sta drugo. samo naprijed !!!
Bravo srbine.Poz iz Sarajeva
Vas sam toliko traumatizirala da ne moze clanak da prodje bez bar 3 pacenickih laznih komentara pod mojim imenom. Pozdravlja vas Hanka Paldum:-)
Sanjam da mene podere kao onu majicu. Vasa dezurna droljica, Emina
Svaka čast obojici, posebno Vavrinki, jer je odigrao meč života. Za one, koje zanima kako je prošao naš Džumhur, izgubio je od već zaboravljenog Ilije Bozoljca, kojie je pao na četiristo i neko mjesto ATP liste, u Antaliji. Takve stvari Klix naravno ne objavljuje.
izvuko se ko prdez iz gaca
Svaka cast Warvinki , najbolji mec u karijeri, ali avaj. Zna se ko kosi, ko vodu nosi.
I ti "sarajka" i ti "sarajlija" i vi paglu bosanci! j-e-b-o- vam nole m-a-t-e-r! balisku!
sreca bila na strani djokovica, mogao je i wawrinka pobjediti, mislim zasluzili si obodvoje da idu dalje
odlican igrac, jos da se zna ponasati na terenu a ne glumiti King Konga, s nekim urlanjem i deranjem majice bio bi prava igracina
Kad je cijepao majicu na kraju uhh...mokro mi medju nogama:):):)
Baš nam se ne da! Nismo imali sportske sreće, a i sudije su naš oštetile! Što prije zaboraviti ovj veliki neuspjeh bošnjačkog sporta. Mada nam je već pomalo muka od zaboravljaja!
Razvalio ga Stan Wawrinka Steta zasluzio je pobjedu
I opet,veličanstvena pobjeda Noleta! Odgledala do kraja. Nadam se da Emini i onima poput nje nije pozlilo danas,mada vjerujem da je njihovo poznavanje Noletovog talenta striktno preko novinskih članaka i pregleda sporta na dnevniku. Borba je bila žestoka i svaka čast Wawrinku,malo mi je žao što nije pobijedio jer se borio kao lav,ali ipak,Nole je najbolji.
A kako je igrao naš Džumhur?
Ma koga boli qr.ac za taj tenis više... novak ima više sreće nego pameti. Vavrinka je ovo trebao dobit.
http://www.youtube.com/watch?v=y1hx2VN8AAs svjetski gospodin