Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kiki Ako tako zaista svaki bosnjak misli nije sasvim razumjem sto Srbi nece nikakve zajednice sa bosnjackom BiH. Zbog 1000 krmininalaca i ubica u BiH Srpske nacionalnosti, bosnjaci bi sudili 1.500.000 ostalih Srba u Bosni. Ako Dzeko kaze da voli Bosnu i bosnjake onda je patriota i borac za slobodu ako Srbin tako izjavi o svome narodu onda je genocidas i smrdin. Sa bosnjacima jednostavno nikad vise nece biti zajednickog zivota, sto je bilo bilo je.
Karastrofalan dan za BiH sport,Djokovic,Tipisarevic i Troicki ubiljezili pobijede.Jedina svijetla tacka u BiH sportu juce je poraz Jankovicke.Sa a.lahom u ustima k.lanjamo na 24% teritorije sto brzem porazu Djokovica,sto bi bila naj veca istorijska pobijeda BiH sporta,veca od cak i toliko popularne sjedece odbojke.I nije nama sto nas V.lasi j.ebu.nego sto nam uz to i usi zavrcu
Just proud to be SERB
Venus (Penus) je karina u zadnjih par godina...Nek se ugleda na mladju sestru
Nabijem ti HALA.ha na rinuka od Vlaha
Ne postoji \"bošnjački\" jezik , postoji BOSANSKI onaj jezik iz kojeg je prepisivao Vuk i napravio tkz srpski jezik kontaš vlahče ?
e čuj \"ispustio svoj početni udarac\"
Jos nesto, na bosnjackom jeziku ne kaze se lako, to je Srpska rijec, vec kaze se laHko, isto kao i Hajde, Historija, Hanijafe.
Šta se dešava sa ovom Venus !
Dobar je djole nema sta i kao covjek i kao igrac. steta to pripada narod kojem pripadaju karadzic mladic milosevic dodik plavsicka pa kad velica svoj narod ne moze da se ne protumaci da velica i ove zlocince.