Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budimo jednom barem ljudi... čovjek ide svjetom, promoviše normalu, normalan način razmišljanja, poštuje druge, protivnika, koga god... pa dokle više jeb**u više... recimo samo: eto lijepo, ok, svala čast... ajmo dalje
Najbolji sportista, jedan od najvecih humanista, veliki gospodin i jedna ogromna ljudina!
Ne rise to je smrd, i on jako smrdi, i ovdje je nepozeljan, i on i sve sto smrdi! Vodi ga kuci ako ti je fin, neko ko promovise \"normalan nacin razmisljanja\", kao sto ti s e r e n d a s ne promovise cetnistvo, otcjepljenje RS, mrzi Siptare na Kosovu, itd itd. , i ne mijesa se u politicke stvari, vec upravo obrnuto bi neko ko normalno razmislja radio, bavio se pomirenjem i sl. !
vidi momcadi gays ili gayz 4 days lol
Volim fudbal, mrzim nogomet
\"Četničko đubre\".Strašno.
GAY PARADA
Novak Đoković putuje svijetom i igra eKSHibicijske mečeve. Bosnjacki jezik je strava!
OK momak skroz
prvak ima pravo da diktira tempo igre hihihihihihihihih
Glavonja samo da je u centru paznje..imitiraj ovog imitiraj ovu vidi se odakle si..Vidi se ponasanje prave sportske gospode! Nije ih potrebno nabrajati..
Kazu da ce im se i Dzumhur pridruzit ali samo da kupi loptice!
Đoković obožava nogomet?
CETNICKO DJUBRE
...a mene moj decko jutros razvalio udom....