Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Fede sad il nikad! :D
Ђоковић већ 2 године ради фантастичне ствари. Сад предстоји велико полуфинале Вимблдона против Федерера. Роџер је велики играч, о људским квалитетима поменутог не бих говорио и сигурно није ни близу Нолета. Годинама Новак показује своју величину, фантастичним играма, умереним изјавама, показаним поштовањем према противницима и невероватно је поштован у свету тениса. Наравно очекујем у овом полуфиналу победу Нолета, и верујем да ће још дуго радити добре ствари у овом лепом али изузетно захтевном спорту.
emina.....ja sam za te zaduzen, 11.juli, farma pilica
Zbog takvih kao Emina,prestajem da k.aram b.alinske u.bradjene d.imijaske d.roljice koje su skicale kao prasad koju sada tajno zderu.N.akarado cobasnska,gdje je i jedno i.slamsko ime na cijelom turniru.Nema,nije tenis za n.akaradne nacije,zato ga i trebas prestati gledati
Sutra dajmo podrsku naj vecoj uzdanici BiH sporta da pobijedi Noleta i time napravi naj veci uspijeh BiH sporta,veci i od omiljene sjedece odbojke.Sa prasnjavim i.konama na tavanima koje su nam djedovi ostavili,sa a.lahom u ustima i g.ovnima ispod noktiju ostalih od plakanje g.uze,zivimo za poraz,i da se konacno vrati osmijeh na nase kockaste glave sa izduzenim vilicama i balama ispod nosa,nakon katastrofalne prosle sedmice i pocetka ove zbog pobijeda naseg pretka Noleta.Mi S.rbi poturice nemamo veceg neprijatelja od onih od kojih smo postali.
emir bekric srbin,mislite o tome
MISLIM DA CE OVO BITI VELIKI SAMAR ZA NASTAVAK KARIJERE I JEDNA VELIKA LEKCIJA TENISERA KOJI JE VJECITI BROJ JEDAN. NOVAK DOKOVIC POSLIJE OVOG MECA NAUCIT CE STA ZNACI BITI OSVAJAC 7 PUTA OVAKVOG TURNIRA.
Zivko, operi ruke
A JE LI DRUGO POLUFINALE DŽUMHUR-MARI ?
Napušim ti se ja q-rca, jesi čuo bezobrazniče jedan.
Od srca navijam za Rogera, jer je to jedna teniserska institucija. Volio bih ga vidjeti jos jednom na No 1
Emina da si malo lepsa zvali bi te grob , je l znas :)
Nole pravi Srbenda pobjednik!!!!
EMINA UZMI GA MALO USNICAMA, KO ZUBICE KAD PERES :)
Ova Djokoviceva ruzna faca me svaki put tjera na povracanje. Ako pobijedjuje Federera, zvanicno prestanem da gledam tenis.
Napred Nole, neka bude kao i na Roland Garosu , UBEDLJIVO 3:0 A vi \"ko fol\" patriote ne vredjajte prave sportiste, nego pozelimo da i mi dobijemo jednog Djokovica i da se njime ponosimo!!! NAPRED NO1