Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj to iznenadio ga Goffin. Pa svako, iole realan, ko je gledao prethodna dva Novakova meca u Monte Carlu, mogao je vidjeti da se Novak jedva provukao do treceg kola i da nije ni sjena onoga Novaka koji je prosle godine sa lakocom derao ovakve poput Goffina. Na njegovu zalost, iz ovih goffana se nije uspio izvuci.
Ovaj pada ko Džumhur.
pa ko je gledao ne samo ovaj turnir nego od australia open on nije dogurao ni dokle,izgleda ili mu dosadilo ili steroidi poceli udarati u mozak
a osvojio je sve sto se moze osvojit.. dosadilo frajeru ba
ma uzeo 300miliona eura neka okaci reket i ide uzivati..uzeo si sve sto se moze uzeti od turnira osim jednog i dobro..svako bi potpisao sad to sve da moze..
@gladijajator da, roka se u venu pa dobije super moci da igra kao programiran i dere sve redom...mozes se ti rokati gdje go hoces ali nece te to nauciti da igras bolje tenis i gadjas sve one paralele i forhende...
@gladijajator dzaba tebi brzina ako ti ne znas igrati, doping ti moze dati brzinu ali ne udarce i poteze po kojima je on ubijao protivnike..nije ih pobjedjivao brzinom..a nije bio nikad nesto narocito jak...
izgorio...
Jos ja uzeo karte za masters u Rimu za polufinale i finale,pitacu da zamenim za prvo i drugo kolo da gledam Noleta.Ha ha
jeste mutavi, pa kako pisete iznenadio ga...pa nije vise iznenadenje
Uzo pare, boli ga taki!
Ma nista Fedex i Rafa se vracaju na velika vrata Murrey i Novak tanki pravo....i prosla dva meca Novak je jedva dobio a Murrey ispao jos u drugom kolu....mislimda ce Rafa izdominirati sezonu sljake tamo do Wimbldona kao sto je Fedex izdominirao pocetak sezone betona.
Nema forme bez igranja, pa makar to bili Djokovic ili Murray, pola godine ne igraju pa bi oni turnire uzimali malo sutra...
Dobar je Nole, samo ako ovako nastavi gubiti morati ce seliti iz Monaka jer si ga nece moci priustiti. Doduse kola su mu krenula nizbrdo otkako je ozenio onu Srbijanku, vjerovatno mu kvoca za glavom po cijele dane, cim ga je prisilila da se odrekne mesa. Mora stisnuti zube i poceti pobjedjivati, inace selidba za Crnu Goru ili Hrvatsku.
Isto tako, mozda covjeku smeta sto mu je cijela Srbija za vratom, ne moze disati od njih. Tipovi usljed svojih neuspjesnih zivota su se zakacili njemu za vrat i samo mu stvaraju smetnju u igri i koncentraciji. Isto tako, naravno on to zna najbolje, medjutim ako mu zena kvoca, treba to srediti na balkanski nacin i na Balkanu. Ako nece da slusa, a najbolji lijek je druga zena.
Šta sad reči ? Dobro eto ispali su i drugi i broj 1 ANdy . ALi koje je Noletu ovo više ispadanje zaredom na startu turnira ??. I sam Džumi je radi toga žestoko pao na rejting ljestvici, a tek ti predstoje pravi okršaji u PArizu i na Wimbledonu !. NAkon toga malo šta se još može popraviti a to je za 2 mjeseca.
Da, ali ovo je Noletu poraz kod kuce, na domacem terenu, a Andiju nije.
Najbolje je Noletu da sad uzme ili tatino crnogorsko ili mamino hrvatsko drzavljanstvo. Mozda ga onda krene opet.
Ne znam zasto se nasladjujete porazom?jel znate kako se zove kada mrzite nekoga samo zbig njegove nacije?
@sanjo87 Ja se apsolutno ne nasladjujem sa porazom Djokovica, cak naprotiv, tip mi je koliko neko ko igra za Srbiju moze biti, simpatican i zelim mu uspjeh u zivotu. Medjutim zaista, mozda je i do toga da ga oni dosadni Srbijanci izludjuju jer su se zalijepili za njega pa nedaju covjeku disati.
Čestitam na "uspjehu" svim ovim koji čekaju da komšiji crkne krava, ipak je to velik dostignuće za njihove živote.
Ne kontam, kako to mislis komsiji da crkne krava? Pa nije Monaco komsiluk Bosni?