Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hocel iko komentarisati nesta normalno i na temu....gledao sam tri seta vrhuuunskog tenisa...zao mi sto danas mozda necu biti prilici da pogledam nastavak...smrt nacionalistima..sloboda narodu normalnom
@Chi-Nu Primijetim pojacanu frekvenciju komentara koji namjerno (i bez ikakve potrebe) dizu nacionalne tenzije. Izborna je godina - narode, ne nasjedaj! Postoje politicki faktori kojima je to u cilju.
Nole turčine napuši se kuurčine!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Deri ga šiptar
Kakav tenis igraju momci.
Ja samo ne mogu da vjerujem kako mu se Nadal cupa i kako mu se svaki puta otima u drugom setu kada Novak ima brejk.A o Nadalovim linijama da ne pricam...Mislim Novak je sinoc igrao kako treba da igra a Nadal ima srece!!!
klix namjerno stavlja ovakve Noletove slike samo da bi se dzamijske izdrkotine izivljavale
Poturice samo navijaju za vegabije iz 23%
Prekid uvijek odgovara Nadalu , zao mi je sto nije bio mec u jenom cugu al eto. Sinoc sam primjetio da Novak puno bolje servira nego inace, cak 13 aseva , to je jako dobro, jedna od rijetkih stvari koja je falila u njegovoj igri. Ipak mislim da ce nijanse odlucivati.
Kakav mec igraju dvojica majstora.. Idemo Novace do pobjede!
Uff strasan mec !
Primijetim pojacanu frekvenciju komentara koji namjerno (i bez ikakve potrebe) dizu nacionalne tenzije. Izborna je godina - narode, ne nasjedaj! Postoje politicki faktori kojima je to u cilju.
Primijetim pojacanu frekvenciju komentara koji namjerno (i bez ikakve potrebe) dizu nacionalne tenzije. Izborna je godina - narode, ne nasjedaj!
Nole turčine napuši se kuurčine.
😂
🖕🐷🖕
80% je ovo onaj stari Nole.. idemo Nole!!!
djikan genicidni vratijo se i ti on u svoju gnecodinu pecinu ovo je bosna
@sabahudin_kalesija Fekalijo osunećena vrati se na svoju ispašu na Vlašiću , ovo je NOLEEEEE
hajmo uz Allahovu pomoc nadal da unisto ovog djikana
Daće Allah ( ovo dva l mi je pravo seksi ) da ti seku napunimo vitaminima " 4 S " kompleksa
@StrwinarBH kopile mamu ti jebbem smrdljivu vlašku.
Srbi ce biti u finalu wimbledona, hrvati u fudbalu... a poturice kao i uvijek citaju kliks i sire laz i mrznju. Repa bez korjena
ma svi smo mi poturice i svabe