Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novak je zaista najkompletnija sportska osoba u posljednje dvije godine. Covjek je nominovan u bezbroj kategorija, u vecini je pobjednik, a u onima u kojima nije, i tu je u samom vrhu. Svaka mu cast, stvarno je ponos svih nas sa Balkana!
Srbi kad igraju , interesovanje je veliko ...igraju najbolji i najinteresantnji tenis ! Tri najbolja meca ...sudionici Srpski teniseri...time je sve receno !
MAHAC ZASTAVOM, sta ti je, jel\' ti dobro, da ti nije muka? Nekao si blijed.
Nole poderi ih sve najbolji si xD
I opet SRPSKA dominacija crknite dušmani!
bole kosti od ljubomore znam hihihihihihihihhihi
Federer - Del Potro Wimbledon . . . zaboravili izgleda
poruka svim onim sto na tenis dolaze da razmotaju zastave...niste nista bolji od onih sto u pozoriste dolaze sa zvrkom pite na krilu ili od onih sto na plazu nose peceno prase...sport nije tu da se liece kompleksi i ispoljavaju licne frustracije vec da se podrze atlete koje vrijedno rade da postignu te uspjehe...Novak je nazalost iskoristavan prvenstveno od svoga oca koji je rodjen negdje bogu iza nogu u crnoj gori i jos uvjek lijeci komplekse u svrhe velicanja jedne zemlje koja mu bas nista nie dala dok nije postao poznat...majka mu je hrvatica...on zivi u monte karlu jer ne moze opstati od papaka koji ga spopadaju...inace nije los momak i mislim da ce se opametiti kad sarzije kao covjek...sve receno
U svim kategorijama dominacija jednog covjeka !
facebook.com/popis2013