Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nole je veliki humanitarac i covijek, za razliku od Federera i Nadala, pa ko se razumi u tenis vidi i po igri tih tenisera!"
Novo kako je prestao uzimati doping u velikim kolicinama ne moze nijedan turnir da osvoji. Povecaj dozu.
Aj Federa jes pro'o braco mila
Kakav je ovo broj 1, covjek je u zadnje dvije godine osvojio 2 GS,zaista mu se poklopilo sve na ruku, nek se nada da se Nadal ponovo povrijedi pa mozda i u idućoj osvoji još 1 GS...
Pa Mihailo Pupin glupi dragi , pa zar to sto ne treba iduće godine nista da brani je opravdanje sto je za dvioje god samo 2 GS osvojio, pa jesi8l ti zdrave pameti ikako, sto ima veze sto nema sta da brani, to znaci da ove god nije nista osvojioo, idote nepismeni, glupi, Da je nadal prošle godine igrao sad bi vec bio prvi i imao bi neki poen i od australian opena i od turneje po aziji sto slijedi i vec bi bio prvo mjesto
He he zaista si ograničen, de mi samo objasni kakve veze ima to što će nadal iduće godine braniti poene s tim sto je djoković KAO PRVI u zadnje 2 godine osvojio samo 2 GS??? Jesil ti razumio ikako moj prvi komentar, Evo još jednom ako nemas tolko pameti objasnit cu ti da je za 2 godine uzeo samo 2 Australije, 100 sedmica je na prvom mjestu već, samo 2 manje od nadala a duplo manje titula osvojio..
hajmo rafa na prvo gdje ti je i mjesto!!!
jos samo malo.. :)