Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Nole ponosni rodoljube
Mars na Drinu je pjesma srpske vojske koja se branila na Drini kada su Srbiju napali Austro-Ugari. I imaju pravo da je pjevaju. Hiljade vojnika je izginulo u tim borbama. Pljuvati po tome je bolesno. Svako ima pravo da se brani. Djokovic je 2014. u vrijeme poplava podijelio milion evra od pobjede na mastersu i dao ga pola za Srbiju, a drugu polovinu podijelio za ova entitetea, odnosno i Srbima i Bosnjacima. Ko je toliko dao od domacih sportista? Jadno je kakvi smo.
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno" D. Ćosić
I ti palamudiš, kao onaj bulevar.
Tebe mama slagala da si normalan
Ne interesuje nas ovaj nacionalista iz inostranstva!