Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ako ovako sastavi buduca broj 1 💪💪a za Venus nisam znao da ima bas 39 godina proslo je i njeno vrijeme,polako u penziju i neka uziva u zivotu.
Baš preloše izgleda s obzirom da je vrhunska sportašica u 39. godini
rad djece. radna dozvoa nema licne. ne placa porez. reko bi bosnjo
@Barack OSAMA Ja partim sa livade, a ti priznaj da pratiš sa grane! Pogledaj bolje majmune i vidjet ćeš da Serena još uvijek igra turnir.
Vrijeme ti je da okačiš reketu o klin,poyyyy
Cori mnogo srece u daljnjoj karijeri, a Venus kapa dolje na ovako briljantnoj karijeri i svemu sto je uradila za ovaj sport
dragi klixe kasnis curica dok vi objavite vjest vec napunila 16godina
Meni je Serena postala toliko mrska da ne želim gledati turnire dok ona ne ispadne. To je gore razmaženog derišta.
Ne znam sa koje livade pratis tenis al ovo nije Serena nego Venus. Al najbitnije je da si ti nama rekao svoje čobansko misljenje.
Ne sjecam se jesam li popijo ono sto se piti morade
Uljepasala mi dan. Bravo !!!
camuge divlje
Na mlađima svijet ostaje kažu starci xd
Ne da je izbacila, pregazila je ...
Crna mamba
Za to se živi