Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da pišete i Miloševiću ili bilo kojem drugom svetosavcu
ko mu garantuje da necete da ga zatvorite i deportujete pred pocetak turnira. Tako su ga i organizatori AO pozvali pa se umesala politika
Bravo za Noleta. Još jedna pobjeda.
GuslarSlepac2...bo te Ćopo iz Loznice, ti imaš samo jednu moždanu ćeliju, samo ubaci podatak u nju ako moRe : Novak ima navijača i među Bosancima i ko da bude na aparatima. Ako si ti taj koji je prvi stigao do jajne ćelije tvoje majke kao najsposobniji, mogu misliti kakvi su ostalih milion iz šprica od tate u tebe tvog.
Idemo Nole, vrati se na tron!