Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj delic je poprilicno star.. vrhunac za tenisere je do 27 ili 28 godine..iznad toga se stari, refleksi slabe..a sport je poprilicno zahtjevan.. jedine prave nade su mirza basic i ovaj dzumhur..jer tek im je 20 godina, sto postignu do 26-e postigli su...
U manjem BH entitetu.Pa njih nema ni medju hiljadu,hahahahahahaha..... I onda ti retardi se poistovjecuju s Djokovicem,Troickim... Svako ko je bio u RS vidio je da je vecina tih ljudi devijantno
TARE LAV jarane ti nemas zive veze o tenisu...a pogotovo o cinjenici kako je biti BH teniser...Ja im skidam kapu makar nikad ni boda vise ne dobili..
Svaka cast momci, veliki napredak dzumhura, da hoce jos malo napredovati u visinu hehe...
ima 35 bodova i fol nesto napredovo dok ovamo ovi imaju preko 10 000 i mi pricamo o nekom uspjehu.. ZALOSNO!! al tako nam je u svim sportovima..
Jesu li ovo \"halal-bodovi\"?