Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okani se Amere corava posla, bolje sadi vutra ko i svi ostali normalni ljudi.
Ha ha ha za tvoju informaciju Amer naredni turnir igra u Montrealu gdje igraju Đoković, Federer, Nadal, Murray... A vdim skrivaš se pod tim 24%foreever jer sam pogledao ulaznu listu za gluha bukovica futures i ti si tamo. Znamo mi da bi ti volio igrati sa Amerom, ali šta ćeš nisu svi savršeni :))))
Sta vama srbima i hrvatima znaci to 24%, vazda nam nesto govorite 24%, ne kontam cega, pretpostvljam teritorija BiH, samo bi te zamolio da mi napises na koji teritorij se odnosi tih 24%, jer nije moguce da su bosnjaci koji cine 47% stanovnistva BiH na 24% teritorija jer postoji 5 kantona sa bosnjackom vecinom,2 su \"zajednicka\" i 3 kantona u FBiH sa hrvatskom vecinom
Bit će bolje na Gluha Bukovica fjučers! Glavu gore, Amere, diko naša!