Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes\'ga POTRO!
hahaahaha ... koji si tii kreten, pa misliss da je mec pusten !! da si gledao mec, vjerovatno ne bi tako mislioo ...del potro je odlicno odigrao, a Federer nije imao svoj dan !! ii svako se bori za sebe, ko je murrayu kriv sto nije pobijedioo :P al steta kad se svi mjesaju u teniis, a ni ne prate ga !! A Federer je bio i uvijek ce biti najbolji teniser svijetaa i to iz dana u dan neprestano pokazuje ..
Sta lupas gluposti!!!!! Del Potro \"igra k´o sat\", decku je samo 21 godina. Ima fantasticno jak forehand. Ako ovako nastavi ubrzo ce biti broj jedan.
iznenadnio si me \"feride\" da si pustio del potra da obojica prodjete,sramota od prvog igraca svijeta,i nek neko kaze da i najbolji igraci ne namjestaju meceve..sramota ferco