Pripreme za odlučujući meč
0
Davis Cup reprezentacija BiH doputovala u Hillerod
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi djecu ceo vam silovat u novom ratu !!!!!
kompleski su cudo, dokaz za to je ovaj clanak
Teniseri manjeg entiteta nemaju problem igrati za domovinu ili maticu. Oni mogu jedino iza kuće igrati.
sto to znaci ? mus/li/omanit igraju tenis ?.. svasta... ja sam mislo da je tenis je za obrazovane i napredne narode.. kako mus.lima.nek su obcucene u tenisu ?
TI DOSADNI ISKOMPLEKSIRANI ISPRDAK 24% OTIDJI U 24 P.I.Č..K..E Ma.TERINE ,A TI MALI TKZ SRPCICU GURNI SEBI TRI PRSTA U GUZICU ! DOSADNI STE,NEBITNI I SMARATE :( Nasim Momcima sretno,i VOLIM TE BiH !
Poturi znam da je kasno ali moram vam što kažu vaša federalna braća Hrvati priopćiti da je Srbin Đoković osvojio US-OPEN,,i diže tri prsta tamo usred Amerike,,najbolji a SRBIN-Neprocenjivo
Hahahahahahahahaha teniseri BiH, tj. 24 posto hahahahahahahaha