Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitka reprezentaciji BiH na velikoj pobjedi. Nema sumnje da ce BiH napredovati narednih godina i iskoristiti to sto zive u susjedstvu dvije svjetske teniske velesile, jer za razliku od zatucanih nacionalista, koji ne izlaze iz svojih tamnih vilajeta, ovi momci koriste priliku i igraju i treniraju Hrvatskoj, Srbiji, Njemackoj itd. Taj napredak ne dolazi preko noci, a mora biti i nesto para, koje se u BiH uglavnom trose na politicare, crkve i dzamije. Sarajevo X com u jedinoj vijesti o mecu cetvrtfinala Hrvatska - Srbija govori o glupom nacionalistickom transparentu, koji nema veze sa sportom, umjesto da pise o rezultatu i fer odnosu igraca, kakav ngdje ne mozete vidjeti. Eto, u kakvom ozracju odgajamo mladi narastaj.
svaka cast, i ovo je veliki rezultat kad se zna u kakvim uslovima momci rade i koliku drzavu boli k.... za njih
U tom vasem, muslimanskom, tenisu...da li se mec prekida ako je vrijeme za klanjanje pedofilnom padavicaru muha-medu, yebo vas on i vi njega?
Ma jok, đe bi oni otišli da igraju za one koji više plaćaju. Nisu ni fudbalerski treneri, a ni fudbaleri, pa što bi oni? Jest\', jest\', al\' kad bi se tramvajima gađali i to GRASOVIM ha ha ha!
Bravo nasi!
vidim da ima raje koja prati tenis. gdje je mirza bašić? jeli još trenira? p.s. sve čestitke i od mene
Uistinu fenomenalan rezultat, naročito kada se ima na umu ko je za CRO igrao u Splitu, zatim gdje su Zahirović, Čapalik, Delić.. Da o situaciji u TSBiH i ne govorim. Svaka čast Šetkiću, Džumhuru, Gorčiću, Raspudiću i selektoru Vraniću. Portugal je prilika za veliku promociju bh. tenisa, a ne mora se pobijediti da bi se to postiglo. Samo biti zdrav i odigrati najbolje što se može. A vi to momci možete!
PAŽNJA ZA TENISERE: nemojte bježati u druge zemlje i igrati za druge reprezentacije.. moolim vas. neeemojte izdavati BIH.
Damir Džumhur je najbolji teniser na svijetu... Kao Kadet bio je 1. u svijetu..: Za koju godinu ides ti u top 10,i razvali one srbende ;) Uz tebe smo DAMIRE!!
A koji je tvoj najveci uspjeh??? Je li to sto si uspio zavrsiti zanat hahahahah Jedini ocaj ovdje si ti. Uzivaj u svom jadnom zivotu
Jel\' r_e_k_e_t ide to nama, a malo radit\' i fabrike graditi? Ma jasta sta ce nama to! Daj jos koju mijudza...a u MP3 ^&^*&*(&*&($ %$#%$# da ne lajem!
BRAVO MAJSTORI !! SAMO NAPRIJED!!
xaxaxaxaxaxaxaxa najveci uspjeh xaxxaxaa koji ocaj!!!
svaka cast momci, najveci uspjeh BH tenisa, nadam se da prolazite portugala iako ce biti tesko