Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE VAZNO, potpuno si u pravu!
vadim kesu , vadim papir
Ima i ta tvoja logike ali nije tacno, treba ti mnogo vise koncentracije za izvodjenje serve u tenisu nego u fudbalu i kosarci. Ako nisi igrao tenis nemozes o tome ni raspravljati.
hahah naslova,nidje veze
A i ovi tenisači glume previše. Smeta im dječiji plač. Šta bi trebao jedan fudbaler kad puca penal pa mu psuju, zvižde galame i sl. Ili košarkaš kad puca slobodna bacanja pa mu iza koša svi mašu i odvlače pažnju. Sad mu beba kriva. Treba ga oderati po đepu i te novce dati tom malom/oj.
a hajte svi u kur.a.c sa tim vrijedjanjem sarajevo-x portala, ako vam nepase ne citajte m.a.at.er. vam da izvinete, a sax samo tako nastavite
ne znam koji vrag vode malu djecu na turnire
\"nešto žešće zaplakalo\" NO COMMENT!!!
Koji ste samo vi idioti sa SAX-a! Kako ste napisali naslov mislio sam da je tenkom gađao bebu.. Koji ste samo vi idioti, ljudi moji.. niste svjesni toga!